• Pris
    330 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Koncert

Allan Olsen

Victor Borge blev engang spurgt, hvad en god karriere i showbizz er…

…Ja det er jo et ret sjældent dyr, svarede Borge. – Ét der går godt. – Konstant langsomt op- og aldrig nedad…
Hvorvidt Victor Borge kendte noget som helst til Allan Olsen, er tvivlsomt. Men få på den danske musikscene passer vist bedre på Borges definition på en god karriere, end Olsen.

Fra de små værtshuse for mere end 40 år siden, via spillestederne og festivalerne til sidste efterårs stort anlagte og udsolgte jubilæums-turné i landets største koncerthuse.Og som altid: Alene med diverse strengeinstrumenter, sangene og de dertil
hørende anekdoter og rablerier.

For Allan Olsen er der ikke den store forskel på at optræde i et ydmygt forsamlingshus eller i Det Kongelige Teater. Det er samspillet med publikum, der skaber magien.

I sin bog, Laksetrappen (2019) beskriver Olsen indgående sin tilgang til at stå på scenen, og om hvordan han finder det en fornærmelse at møde sit publikum alt for velforberedt.
…Der må gerne være gode odds for at noget går galt undervejs, mener den garvede trubadur. – Så sker der sgu’ da noget…

Hundredvis af sange, 20 pladeudgivelser, 2 bogudgivelser, 4 Grammies/Music-Awards og mange andre udmærkelser, samt tusinder af koncerter senere…
Alligevel er det på scenen foran – og sammen med sit store trofaste publikum, Allan Olsen for alvor glimrer, og fortsat udvikler sin sublime sangskrivning og optræden.

En aften i selskab med Olsen er ikke så tosset endda…

Nanna Larsen står for publikumsopvarmningen kl. 20:00 – Nashville møder Nordisk Folkpop
Hun synger med hjertet i hænderne” skrev Gaffa om stemmen, der gør rummet større. Sangeren og sangskriveren har turnéret i USA og er bl.a. inspireret af musikscenen i Nashville.
Nanna Larsen spiller sine melodiske sange med stort nærvær og pathos, og du vil blive både rørt, løftet og grine i det gode selskab.

Hop om bord i den amerikanske flyder og skru op for lyden af støvede amerikanske landeveje, der blødes op af smukke nordiske regndråber. Tankerne ledes hen på flimrende sommersol og store åbne vidder.

Singersongwriteren har udgivet 3 albums i eget navn og haft 16 singler på DR’s Radiokanaler. Derudover skriver hun hits til popgrupper i bl.a. Japan og synger kor for andre artister som Lars H.U.G, Silas Holst og Ivan Pedersen. Og denne aften varmer hun godt op under publikum inden Allan Olsen går på scenen.

Billetpriser
Ved koncerten er der nummererede siddepladser, og de koster 330 kr. inkl. gebyrer og garderobe.
Kørestolsbrugere og Indehavere af ledsagerkort kan bestille billetter ved henvendelse på info@galaksen.dk

Aftenens menu i Café Cassiopeia
Du kan for 155 kr. tilkøbe aftenens menu i Café Cassiopeia: Porchetta med små ovnsteget kartofler i hvidløg og timian, pebersauce og grønkåls sala. Serveres med brød og smør.
Cafeens kageskab er altid fyldt med lækkerier hvis du vil tilkøbe dessert på aftenen. Drikkevarer er ikke inkluderet.
Tilkøb aftenens menu sammen med dine billetter, så sørger vi for, at der er bord til jer kl. 18:00, når maden serveres.