• Pris
    355 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Koncert

Anne Linnet – Kvindesind

Torsdag 22. april 2021 kl. 20:00. Dørene åbner kl. 19:30

Anne Linnet på turné med Tove Ditlevsen

For første gang nogen sinde vil den danske sanger og komponist stille skarpt på sine populære plader med musik til Tove Ditlevsen.
Koncerten ”Kvindesind” var oprindeligt planlagt til maj 2020 men pga covid-19 blev koncerten udsat til april 2021, hvor Anne Linnet kommer til Galaksen for at spille sangene fra sine to Tove Ditlevsenplader, ’Kvindesind’ fra 1978 og ’Barndommens gade’ fra 1986.

”Jeg har ikke tidligere spillet koncerter med fokus på de to plader, så jeg glæder mig meget til at genbesøge sangene, som jeg skrev, da jeg var ganske ung i 1970’erne,” fortæller Anne Linnet og tænker her specifikt på ’Kvindesind’, som hun turnerede med dengang, men arbejdet blev ikke færdiggjort.

”Vi måtte dengang aflyse en række koncerter på den store turné, der lå efter udgivelsen af pladen, da min far pludselig døde i november 1979. Og jeg har faktisk ikke rørt materialet siden,” afslører Anne Linnet, som i dag er lige så glad for Tove Ditlevsens tekster som dengang, da de er ”tidsløse”, som hun siger:
”De kan tages op når som helst, og derfor er jeg ikke overrasket over, at hun stadig læses flittigt, også af de unge generationer.”

Ud over sangene fra ’Kvindesind’ og ’Barndommens gade’ vil Anne Linnet ikke udelukke, at hun også vil forkæle publikum med nogle særligt udvalgte numre fra sit store og imponerende flotte katalog af sange fra mere end 45 år i dansk musik som en af landets populæreste.

Koncerten bliver overvejende akustisk, men Anne Linnet har sit band på fire-fem personer med sig – og vi glæder os til, at tage imod dem i Galaksen.

Billetpriser:
Billetpris: 325 kr. ekskl. gebyrer og garderobe / 355 kr. inkl. gebyrer og garderobe
Kørestolsplads (4 stk): 325 kr. ekskl. gebyrer og garderobe / 355 kr. inkl. gebyrer og garderobe. Kørestolsplads inkl. ledsager bestilles ved henvendelse på info@galaksen.dk

Mulighed for tilkøb af spisning i Café Cassiopeia kl. 18:00. Pris: 150 kr. pr. person
Det er muligt, at tilkøbe spisning inden koncerten for 150 kr. Maden består af hovedret og forret, og der er mulighed for også at bestille dessert til 40 kr. Middagen serveres kl. 18:00 family style – dvs at alle gæster sidder ved Café Cassiopeias 10-personers borde, hvor der serveres på fade.
Vores kok, Tashrifa Mahmud lægger i sin madlavning vægt på, at måltidet består af årstidens grøntsager og med fokus på den gode smag, økologi og friske, gerne lokale, råvarer.

Forret (serveres portionsanrettet): Tatar af årstidens fisk serveret med salsa af bl.a. avocasdo, tomater, krydderurter og lime.
Hovedret (serveres på family.style på fade): Oksesteg med rødvinssauce med timian, årstidens grøntsager og knuste kartofler.
Til vegetarerne (serveres på family.style på fade): Stegt haloumi med årstidens grøntsager, knuste kartofler og chipotle pesto.
Dessert kan tilkøbes for 40 kr.: chokoladesouffle med bærcoulis.

Galaksens café er ikke en restaurant – vi har ikke tjenere i hvidt og gæster kan ikke bestille a la carte. Til gengæld har vi en uformel og hyggelig atmosfære, og vores søde medarbejdere sørger for, at vi får den bedst tænkelige start på en forrygende koncertaften i Galaksen. Der er kun et begrænset antal pladser. Drikkevarer tilkøbes i cafeen.
For information om allergener: Kontakt os på info@galaksen.dk