• Pris
    355 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Koncert

Anne Linnet – Kvindesind

Bemærk: Alle, der har købt billet inden den 5. oktober har fået nye billetter tilsendt!
Pga COVID-19 har vi i Galaksen været nødt til, at ændre på vores stoleopstilling til Anne Linnet så vi kan få plads til alle med ordentlig afstand. Mange gæster, har derfor frem til den 5. oktober modtaget en mail fra os med nye billetter til nye pladser.
Vi beklager de gener det måtte medføre og håber naturligvis på publikums forståelse for, at dette er et nødvendigt tiltag for, at sikre en tryg og god oplevelse for alle. Vores personale står klar til, at håndtere ekstra rengøring, spritte alle gæsters hænder af, bære nødvendige værnemidler og hjælpe med, at sikre mindre kø og en god og tryg oplevelse. Tøv endelig ikke med at tage fat i os på info@galaksen.dk eller ved showet hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Anne Linnet på turné med Tove Ditlevsen

For første gang nogen sinde vil den danske sanger og komponist stille skarpt på sine populære plader med musik til Tove Ditlevsen.
Koncerten ”Kvindesind” var oprindeligt planlagt til maj 2020 men pga covid-19 blev koncerten udsat til april 2021, hvor Anne Linnet kommer til Galaksen for at spille sangene fra sine to Tove Ditlevsenplader, ’Kvindesind’ fra 1978 og ’Barndommens gade’ fra 1986.

”Jeg har ikke tidligere spillet koncerter med fokus på de to plader, så jeg glæder mig meget til at genbesøge sangene, som jeg skrev, da jeg var ganske ung i 1970’erne,” fortæller Anne Linnet og tænker her specifikt på ’Kvindesind’, som hun turnerede med dengang, men arbejdet blev ikke færdiggjort.

”Vi måtte dengang aflyse en række koncerter på den store turné, der lå efter udgivelsen af pladen, da min far pludselig døde i november 1979. Og jeg har faktisk ikke rørt materialet siden,” afslører Anne Linnet, som i dag er lige så glad for Tove Ditlevsens tekster som dengang, da de er ”tidsløse”, som hun siger:
”De kan tages op når som helst, og derfor er jeg ikke overrasket over, at hun stadig læses flittigt, også af de unge generationer.”

Ud over sangene fra ’Kvindesind’ og ’Barndommens gade’ vil Anne Linnet ikke udelukke, at hun også vil forkæle publikum med nogle særligt udvalgte numre fra sit store og imponerende flotte katalog af sange fra mere end 45 år i dansk musik som en af landets populæreste.

Koncerten bliver overvejende akustisk, men Anne Linnet har sit band på fire-fem personer med sig – og vi glæder os til, at tage imod dem i Galaksen.

Billetpriser:
Billetpris: 325 kr. ekskl. gebyrer og garderobe / 355 kr. inkl. gebyrer og garderobe
Kørestolsplads (4 stk): 325 kr. ekskl. gebyrer og garderobe / 355 kr. inkl. gebyrer og garderobe. Kørestolsplads inkl. ledsager bestilles ved henvendelse på info@galaksen.dk

Mulighed for tilkøb af spisning i Café Cassiopeia kl. 18:00. Pris: 150 kr. pr. person
Forret: Tatar af årstidens fisk serveret med salsa af bl.a. avocado, tomater, krydderurter og lime.
Hovedret: Oksesteg med rødvinssauce med timian, årstidens grøntsager og knuste kartofler.
Til vegetarerne: Stegt haloumi med årstidens grøntsager, knuste kartofler og chipotle pesto.
Dessert kan tilkøbes for 40 kr.: chokoladesouffle med bærcoulis.

Galaksens café er ikke en restaurant – vi har ikke tjenere i hvidt og gæster kan ikke bestille a la carte. Til gengæld har vi en uformel og hyggelig atmosfære, og vores søde medarbejdere sørger for, at vi får den bedst tænkelige start på en forrygende koncertaften i Galaksen. Der er kun et begrænset antal pladser. Drikkevarer tilkøbes i cafeen.
For information om allergener: Kontakt os på info@galaksen.dk