• Pris
    405 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Koncert

Bo Kaspers Orkester

BO KASPERS ORKESTER STÅR SKARPERE END NOGENSINDE!

Sidste år udgav det elskede svenske band deres 12. studiealbum “23.55” og har siden spillet udsolgte koncertsale i hele Skandinavien. I 2021 kan de danske fans glæde sig til at opleve Bo Kaspers Orkester, når de gæster Odense, Aalborg, Aarhus, København, Køge og Værløse.

Bo Kaspers Orkester er kendt og elsket for deres særegne blanding af soul, pop, jazz og svensk visetradition. I efteråret 2019 udgav de det længe ventede 12. album kaldet “23.55”, og drog i starten af 2020 på anmelderrost turné i hele Skandinavien, hvor de besøgte en lang række udsolgte koncertsale. De svenske legender står derfor skarpere end nogensinde før – og med det store 10 mandsorkester – er de nu klar til at spille for et stående publikum, når de besøger Posten i Odense, Musikkens Hus i Aalborg, Train i Aarhus, Store VEGA i København, Bygningen i Køge og Galaksen i Værløse.
GAFFA kvitterede senest med 4 stjerner, da Bo Kaspers Orkester spillede i et udsolgt Koncertsalen i DR’s Koncerthus, hvor de kaldte koncerten funky, farverig og festlig:
“Koncerten slutter med et brag, når Bo Kaspers Orkester endelig lever op til sit fulde potentiale under ekstranumrene. Under “En sländas andetag” fra albummet “New Orleans” får vi æren af en rørende trompetsolo, som tager os med på en rejse gennem tid og sted. Lysshowet giver fornemmelsen af at være i en tunnel undervejs til en anden dimension”.

Bo Kaspers Orkester har solgt over 2,5 millioner albums i løbet af deres 28 år som band, og det har derfor ikke været nemt at skulle leve op til de høje forventninger fra dem selv og publikum til et nyt album.
Bandet fortæller om albummet:
“23.55” er en samling af sange, som det har taget os næsten tre årtier at blive i stand til at lave. En ren soulplade. Vi har været der tidligere – soulen ligger i vores DNA – men det føles som om, at vi først nu er klar, har stemmen og teksterne til at kunne gøre det fuldt ud. Forbillederne har været givne. Nutidens soul, der er lavet efter uendelige timer foran en computer, lader vi vores yngre kollegaer om.”
Fans kan glæde sig til at opleve de nye sange live samt klassikere fra deres store bagkatalog.

Bemærk: Såfremt restriktionerne, der blev varslet den 8. december, stadig gælder den 28. januar vil vi naturligvis sørge for siddepladser til alle publikummer.
De nummererede siddepladser på balkonen er udsolgt.

Handicappede med ledsagerkort bedes bestille billetter inkl. ledsagerbillet via info@galaksen.dk
Dørene til koncertsalen åbner kl. 19:30.

Spis i Café Cassiopeia inden koncerten
Mulighed for tilkøb af spisning i Café Cassiopeia kl. 18:00. Pris: 150 kr. pr. person.
Det er muligt, at tilkøbe spisning, og maden består af hovedret og forret:
Langtidsstegt oksekød i hvidløg, rosmarin med brændt spidskål, løvstikkemayo og rugbrødschips. Hertil ovnstegte kartofler vendt i smør og timian med estragoncreme.
Desserten er en enormt lækker passionsfrugt-chessecake serveret i glas. Hertil gratis filterkaffe.

Galaksens café er ikke en restaurant – vi har ikke tjenere i hvidt og gæster kan ikke bestille a la carte. Til gengæld har vi en uformel og hyggelig atmosfære, og vores søde medarbejdere sørger for, at vi får den bedst tænkelige start på en forrygende koncertaften i Galaksen. Der er kun et begrænset antal pladser. Drikkevarer tilkøbes i cafeen.
For information om allergener: Kontakt os på info@galaksen.dk