• Priser
    170 - 320 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Koncert

Brian Troy and Elvis on My Mind

10 års jubilæumskoncert

Brian Troy & Elvis on My Mind gav deres første koncert i Galaksen i 2011 og siden er det blevet til en af Galaksens mest populære traditioner. Vi starter altid aftenen med en hovedret fra kogebogen ”Are you hungry tonight” med Elvis’ egne livretter. Den Serveres kl. 18:00 og vi spiser ved nummererede pladser på bordene foran scenen. Du kan også vælge at unummererede siddepladser til koncerten, der starter kl. 20:00.

Elvis Aron Presley…! Et ikon for mennesker verden rundt.
Nu mere end 40 år efter sin død er Elvis mere populær end nogensinde…! Elvis On My Mind hylder The King of Rock & Roll med et autentisk og mindeværdigt show der, i samspil med publikum, rekreerer Elvis’ musikalske karriere fra begyndelsen i 50’erne til slutningen i ’77.

I 2013 blev Brian Troy kåret som Skandinaviens bedste Elvis Tribute Artist (ETA). Brian var semifinalist i “Images Of The King 2017 – World Championship” og er dermed blandt de allerbedste i verden. I 2018 vandt Brian ”Best Vegas Elvis” i Wales, og ved Europamesterskabet i 2019 blev det til en flot 2. plads!

Han har ”the look”, ”the voice” og ”the moves”, og bakkes op af et yderst professionelt orkester, der i flere år har prydet den danske musikscene.

Brian Troy
1st Runner up ”European Elvis Championships 2019”
”Best Vegas Elvis” Award Winner 2018
Porthcawl Elvis Festival, Wales
Danish Elvis Festival Winner 2017
“Images Of The King” Preliminary Champion
Audience’s Choice #1
Scandinavian Elvis Champion 2013

Billetpriser:
Nummererede pladser inkl. middag kl. 18:00: 320 kr. inkl. gebyrer og garderobe.
Unummererede pladser til koncerten, der starter kl. 20:00: 170 kr. inkl. gebyrer og garderobe.
Kørestolsbrugere og indehaverere af ledsagerkort bede bestille billetter ved henvendelse til Galaksen på info@galaksen.dk