• Priser
    170 - 320 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Show

Brian Troy and Elvis on My Mind

Koncerten skulle være afviklet den 8. januar men er udskudt til 24. april pga corona. Dine billetter gælder fortsat.
Spørgsmål kan sendes til info@galaksen.dk

10 års jubilæumskoncert – et af årets absolutte højdepunkter i Galaksen
Brian Troy & Elvis on My Mind gav deres første koncert i Galaksen i 2011 og siden er det blevet til en af Galaksens mest populære traditioner. Vi starter altid aftenen med en hovedret fra kogebogen ”Are you hungry tonight” med Elvis’ egne livretter. Den Serveres kl. 18:00 og vi spiser ved nummererede pladser på bordene foran scenen. Du kan også vælge at unummererede siddepladser til koncerten, der starter kl. 20:00.

Elvis Aron Presley…! Et ikon for mennesker verden rundt.
Nu mere end 40 år efter sin død er Elvis mere populær end nogensinde…! Elvis On My Mind hylder The King of Rock & Roll med et autentisk og mindeværdigt show der, i samspil med publikum, rekreerer Elvis’ musikalske karriere fra begyndelsen i 50’erne til slutningen i ’77.

I 2013 blev Brian Troy kåret som Skandinaviens bedste Elvis Tribute Artist (ETA). Brian var semifinalist i “Images Of The King 2017 – World Championship” og er dermed blandt de allerbedste i verden. I 2018 vandt Brian ”Best Vegas Elvis” i Wales, og ved Europamesterskabet i 2019 blev det til en flot 2. plads!

Han har ”the look”, ”the voice” og ”the moves”, og bakkes op af et yderst professionelt orkester, der i flere år har prydet den danske musikscene.

Brian Troy
1st Runner up ”European Elvis Championships 2019”
”Best Vegas Elvis” Award Winner 2018
Porthcawl Elvis Festival, Wales
Danish Elvis Festival Winner 2017
“Images Of The King” Preliminary Champion
Audience’s Choice #1
Scandinavian Elvis Champion 2013

Middagen
Normalt serveres middagen på borde med nummererede pladser foran scenen, og publikum beholder deres pladser under koncerten. Pga restriktionerne ifm COVID-19 er det desværre ikke muligt for os, at gennemføre spisningen foran scenen. Det er ikke tilladt at sidde ved bordene under koncerten hvorfor vi må adskille middag og koncert.
Bordene bliver i stedet placeret i Galaksens caféområder og i vores mindre sal. Vi sikrer naturligvis, at jeres selskab sidder samlet eftersom i har bestilt sammen, og at vi fastholder en hyggelig og uformel atmosfære. Som planlagt serveres maden kl. 18:00 – faktisk ændrer vi ikke på andet end bordenes placering.
Vi beklager naturligvis de gener dette måtte medføre og håber i vil møde os med tålmodighed og forståelse for, at dette er et nødvendigt for at kunne gennemføre koncerten.
Ønsker du, at få refunderet dine penge fordi du er utryg eller fordi denne ændring gør, at arrangementet ikke længere svarer til dine forventninger, så skriv til os på info@galaksen.dk
Menuen laves med afsæt i Elvis’ egen kogebog “Are You Hungry Tonight?” med Elvis’ egne livretter. I år serverer vi pork chops and sweet potatoes and creamy onion gravy (svinekoteletter med søde kartofler). Hertil grøntkålssalat med lufttørret skinke, æbler og ristede peanuts. Til dessert serveres Frosted Brownies. Velbekomme!

Billetpriser:
Nummererede pladser inkl. middag kl. 18:00: 320 kr. inkl. gebyrer og garderobe.
Unummererede pladser til koncerten, der starter kl. 20:00: 170 kr. inkl. gebyrer og garderobe.
Kørestolsbrugere og indehaverere af ledsagerkort bede bestille billetter ved henvendelse til Galaksen på info@galaksen.dk