Bruce Lipton

Bruce Lipton i KBH d. 4. – 5. oktober 2024 Conscious Evolution: Healing Our Selves, Healing Our Planet

Lær, hvordan du forvandler dit liv, så du får mere energi, et bedre helbred, indre ro og en sundere planet!

Hvis du læser nyhederne, surfer på nettet eller bare kigger ud ad vinduet, vil du observere, at civilisationen befinder sig i en verden af kaos. Klimaforandringer, økonomisk kollaps osv. Det er en kendsgerning, at det tager 1,6 jordklode at opretholde vores nuværende civilisation. Da vi ikke har en ekstra 0,6 jordklode til rådighed, er vores civilisation ikke bæredygtig og går et forestående ”uopretteligt” kollaps i møde.

 Krise tilskynder evolution! 

Den gode nyhed er, at når vi vågner op til vores iboende kraft, foretager anderledes og givende valg, så bliver muligheder for at manifestere et bedre liv og en bedre verden opnåelige.
Er du parat?
Kom og gør Bruce Lipton selskab til en begivenhed, som potentielt kan tage din energi, dit helbred og din lykke op til næste niveau!

Disse workshops vil gavne alle og enhver, både professionelle og private personer, for varig sundhed.

Foreign guests, please send an email to alun@alun.dk for more info in English!

Mad og drikke kan købes på stedet: Kulturhuset Galaksen. Bymidten 48, 3500 Værløse


Aftenseminar: Conscious Evolution – Healing Our Selves, Healing Our Planet
(Fredag den 4. okt. 2024 kl. 19 til 22)

På dette aftenseminar vil vi skabe fundamentet for weekenden.
Vi begynder vores spændende rejse sammen med godt nyt!

Krise tilskynder evolution!

Bruce vil dele med os, at en videnskabelig renæssance vil splintre gamle myter og omskrive historien, som vil forme fremtiden for den menneskelige civilisation.

Vi er på tærsklen til en ekstraordinær evolutionær begivenhed, daggryet for en ny, bedre og mere udviklet menneskehed og planet.

Sammen vil vi tage ud på en hurtig rejse fra cellens mikrokosmos til sindets makrokosmos.

Bruce Liptons dynamiske præsentation fremlægger ny forskning, som spænder fra menneskelig evolution over biofysik til den nye videnskab, epigenetik.

Viden er magt.

Viden om ”selvet,” som gøres tilgængeligt i dette program, er i sandhed kilden til den selvbemyndigelse, som er påkrævet i denne turbulente periode i planetens historie.

Gør dig klar til at opleve et bedre liv og en verden i trivsel!


Workshop: Conscious Evolution – Healing Our Selves, Healing Our Planet
(Lørdag den 5. okt. 2024 kl. 10 til 18)

I løbet af denne potentielt livsændrende workshop bygger vi videre på fredag aftens fundament og dykker dybere.

Bruce vil vise os, hvordan vores tanker har evnen til at forme vores virkelighed og påvirke alle aspekter af vores liv. Ved at lære at kontrollere vores tanker og vælge mere positive, styrkende tanker kan vi skabe et bedre liv for os selv og planeten.

Du vil også opdage den magt, du har til at bestemme retningen for dit liv og faktisk retningen for alt liv på vores planet – gennem dine tanker.

Bruce vil også guide os igennem en proces med at forandre overbevisninger for at hjælpe os med at foretage positive forandringer i alle aspekter af vores liv.

Ved slutningen af denne givende weekend:
• Du vil lære, hvordan du trives i en kaotisk verden.
• Du vil forstå stressens cyklus, som er kilden til 90 % af al sygdom, og som præger ethvert aspekt af vores helbred, intelligens og vores planet.
• Du vil blive sat ind i metoden til at gøre succes til en selvopfyldende profeti i stedet for en daglig kamp.
• Du vil komme til at forstå, hvordan helbredelse af os selv er afgørende i kapløbet om at beskytte vores planet for fremtidige generationer.
• Du vil lære, hvordan sind-krop-forbindelsen påvirker balance og optimal sundhed, og hvordan du skaber det liv, du ønsker og fortjener.

Hvis du er klar til at hæve niveauet af din bevidsthed og ændre dit liv, så er det denne weekends workshops, du skal deltage i.

Du vil blive klar til at opleve mere energi, et bedre helbred, indre ro og en sundere planet!


VIP billetter 
Du sidder på VIP område, de første 4 rækker, prisen er inkluderet en lækker buffet fredag aften og frokost lørdag.


Om Bruce Lipton

Bruce H. Lipton, ph.d., videnskabsmand, professor i medicin, topforfatter og foredragsholder, er en internationalt anerkendt foregangsmand inden for brobygning mellem videnskab og ånd og er en førende stemme i den nye biologi.

Han har blandt andet medvirket i DR´s Sjæl og videnskab, som er blevet set af mere en 900.000 mennesker.

I 2009 modtog han den prestigefyldte Goi Peace Award i Japan for sit videnskabelige bidrag til verdensharmonien.

Hans forskning ligger til grund for den nye videnskab epigenetik og er blevet offentliggjort i højt estimerede videnskabelige tidsskrifter.

Bruces bøger, The Biology of Belief, Spontaneous Evolution og The Honeymoon Effect, har forandret millioner af liv rundt om i verden.

Bruce Lipton præsenteres af ALUN, der selv håndterer billetsalget, Vi henviser derfor til ALUNs hjemmeside for billetsalg og yderligere information: Billetsalg Bruce Lipton