• Priser
    325 - 355 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Koncert

Dodo & The Dodo’s

36 år som orkester er en smal sag, når man hedder Dodo & The Dodo?s. Og netop derfor lægger de igen landet ned, når de tager på deres “Lev Livet”-turné i efteråret 2022.

Om du befinder dig i øst eller vest, nord eller syd, kan du se frem til en hitparade i særklasse, hvor vi alle får lov til igen at stå skulder mod skulder.

“Lev Livet”-turnéen indbyder til at sætte lidt mere kulør på tilværelsen, men også til at opleve en uformel stund med et af Danmarks mest velspillende orkestre, der garanterer velkendte ørehængere til alle der vil holde en fest..

Som nogle af Danmarks fremmeste pop-ambassadører, der gennem næsten fire årtier har spillet i alle afkroge af landet, kan der ikke slåes en tyk nok streg under, hvor meget Dodo & The Dodo’s glæder sig til at besøge scener i nær og fjern – specielt nu, når publikum igen kan skråle i kor uden mundbind på.

Billetpriser
Siddepladser på balkon og tribune koster 350 kr. inkl. gebyrer og garderobe.
Ståpladser på gulvet foran scenen koster 325 kr. inkl. gebyrer og garderobe.
Kørestolsbrugere og indehavere af ledsagerkort, med behov for ledsager, bedes bestille billetter via galaksen@furesoe.dk

Aftenens menu i Café Cassiopeia
Du kan for 155 kr. tilkøbe aftenens menu i Café Cassiopeia: Saftig kylling stegt i citron og salvie. Hertil langtidsbagt knoldselleri vendt i urter. Serveres med rødbedetzatziki og surdejsbrød.
Cafeens kageskab er altid fyldt med lækkerier hvis du vil tilkøbe dessert på aftenen. Drikkevarer er ikke inkluderet.
Tilkøb aftenens menu sammen med dine billetter, så sørger vi for, at der er bord til jer kl. 18:00, når maden serveres.