• Priser
    200 - 230 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Dobbeltkoncert

E-Street Jam & Venus

Årets måske fedeste dobbeltkoncert!

Vi lægger ud med E-Street Jam, der er suveræn suveræn Bruce Springsteen cover, og fortsætter derefter festen med VENUS, der giver jer alt det bedste fra 80’erne.
Du kan vælge mellem to billettyper: du kan sidde på de nummererede pladser på vores tribune, eller du kan købe ståpladser på gulvet foran scenen.
Billetterne koster hhv. 200 kr. inkl. bemandet garderobe og billetgebyrer for ståpladser og 230 kr. inkl. garderobe og gebyrer for nummererede siddepladser på tribunen.
Er du kørestolsbruger eller indehaver af et ledsagerkort, og brug for en ledsager, så send os din billetbestilling på galaksen@furesoe.dk
Herunder kan du læse mere om aftenens to acts.

E-STREET JAM
De rocker, swinger, sveder og bløder i et musikalsk totalshow, der emmer af spilleglæde og godt kammeratskab. Oplev et af Danmarks bedste coverbands, når det på 15. sæson fortolker rockikonet Bruce Springsteen med en sådan indlevelse, præcision og varme, at publikum må overgive sige betingelsesløst – uanset om det er store eller små spillesteder.
E-Street Jam er ikke bare et kopiband, det er musik af høj kvalitet, spillet med hjertet af ægte musikere med rigtige instrumenter i en tid, hvor computer-skabte hurtig-hits overtager de musikalske platforme.
Oplev syv garvede og dedikerede Springsteen-musikere levere varen – anført af bandets karismatiske forsanger og frontfigur, Jan Nielsen, der har gjort det til sit speciale, at kombinere en overlegen musikalsk indlevelse med evnen til at fange og forføre publikum – og gøre Bruce Springsteen nærværende og levende for et dansk publikum med små anekdoter fra hverdagen.
“Vi har spillet i ølsjatter på små værtshuse og på scener så store, at man kan blive helt forskrækket – men uanset hvor vi lander, så er vi fast besluttet på, at vi skal levere det bedste af det bedste – det skylder vi både det publikum, der vil lytte på os – og det vi skylder vi Bruce Springsteen, der har skabt så meget god musik og stadig gør det, selvom han nu har passeret de 70 år”.
E-Street Jam spiller alle de kendt ørehængere, hits og ballader – fra Human Touch og Radio Nowhere, over Glory Days, Born to Run og Born in the USA til The River, Hungry Heart og Dancing in the Dark.
Giv dig selv et skud Springsteen og tag med på en varm og medrivende musikalsk rejse. Oplev det ultimative Springsteen-show, og giv dig selv en musikalsk oplevelse, der med garanti får dig til at rocke, svede og smile på samme tid.

VENUS
Siden 2015 har VENUS skabt store øjeblikke på de danske musikscener landet over. Bandets store passion og kærlighed til 80’ernes sound og ørehængere, er ikke til at tage fejl af. VENUS formår med stor overbevisning at genskabe suset og minderne fra et af de mest ikoniske årtier i musikhistorien. Hver enkelt 80’er hit bliver spillet med dyb respekt og stor indlevelse. Publikum tages med på en rejse i ”VENUS Tidsmaskinen” – med nye rockede fortolkninger og kreative arrangementer af nogle af de allerbedste bedste ørehængere, hits og ballader. Venus fortolker kunstnere som Anne, Sanne og Lis – One Two, Ray Dee Ohh, Hanne Boel, Tøsedrengene, Rocazino, Dodo & the Dodos og mange mange flere. Bandet består af 8 top dedikerede og professionelle musikere som går på scenen med stor passion og leverer sit allerbedste hver gang! VENUS – SKAL simpelthen opleves Live!
Sandra Profitlich fører an i VENUS. En toprutineret sangerinde, med en lang sangkarriere i forskellige sammenhænge. Sandra har en helt speciel evne, til at fortolke sangene med både kraft og intensitet. Hun formår at genoplive de største klassikere med hendes egen unikke sound og stor indlevelse på scenen. Sandras absolutte styrke er at Publikum altid er 100 procent med i hele hendes performance.

VENUS’ fortolkning et af 80’ernes største hit ”Dig & Mig” ramte landets musiktjenester i 2022 – Den Rockede nyfortolkning blev modtaget med begejstring blandt publikum – lyt til den her: