• Pris
    250 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Koncert

Everybody’s Talking

Pga COVID er koncerten rykket fra 26. februar til 14. oktober. Alle med billet er blevet kontaktet på mail med mulighed for, at få billetterne refunderet – men hold endelig fast på billetten for den gælder stadig, blot til den nye dato.

 

Rocklegenden, Popdrengen og Kongen af Ribe behøver efterhånden ingen nærmere introduktion. Når Billy Cross, Jimmy Bacoll og Lars Maasbøl optræder sammen, er der garanti for en usædvanlig musikalsk oplevelse.
På scenen er der tre barstole, tre mikrofoner og et hav af guitarer.
Blander man de dele med uovertruffet vokalarbejde, sublimt guitarspil og venskabeligt mundhuggeri – så har man EVERYBODY’S TALKING.
Der er en kort pause i showet.

Tiltag ifm COVID-19
Pladserne er nummererede, og der indsætte automatisk en tom afstandsplads mellem alle transaktioner. det betyder, at du selvfølgelig gerne må sidde sammen med dit eget selskab, som du har købt billetter med, og der vil så være 1 tomt sæde mellem jer og selskaberne ved siden af jer.

Mulighed for tilkøb af middag kl. 18:00 i Café Cassiopeia
Café Cassiopeia serverer oksekød med kartofler, og årstidens grøntsager.
Til vegetarerne: Bagt aubergine med tomatsalsa og parmesanost. Hertil kartofler med krydderurter og belugalinser, gulerødder, knoldselleri og kål som garniture.
Vi har fokus på årstidens økologiske og gerne lokale råvarer.
Middagen serveres kl. 18:00 og efter maden sørger vi for en kop kaffe. Øvrige drikkevarer købes i baren og det er muligt, at tilkøbe dessert til 40 kr.
Desserten er chokolade mousse med nøddekrokant.

Du har desuden mulighed for, at forudbestille drikkevarer til afhentning i cafeen inden koncertstart og til afhentning i pausen. På den måde undgår du køen, og du hjælper os med, at mindske køen i baren.