Gratis LørdagsJazz med Kannibalerne

Furesø Jazzråd og Galaksen præsenterer Gratis Lørdagsjazz i Café Cassiopeia i Galaksen kl. 11:00-13:00.
Café Cassiopeia er åben kl. 10:00-14:00.

The Cannibals Happy Jazz

I daglig tale kaldet
KANNIBALERNE

Orkesteret, som stammer tilbage fra 1959, spiller god underholdende traditionel Dixieland og New Orleans Jazzmusik, med numre af bl. a. danske Leo Mathiesen, Armstrong, Ory m.v., så det er lidt blandet, men meget høreværdigt og også veldigt godt at danse til.

Vi er van til både store og små scener, da vi har prøvet at spille for alt fra 25 til 9000 personer.

Jeg kan også fortælle, at vi i oktober 1998 var i New Orleans, hvor vi ud over at spille på et af de gamle spillesteder på Bourbon Street – Friztels European Jazz Pub – spillede på en af de gamle hjuldampere – CREOLE QUEEN -, som ligger og tøffer op og ned af Mississippi floden. Det var en stor oplevelse for os gamle Jazz-drenge.

I september 2001 var orkestret inviteret til Færøerne, hvor vi spillede i Tórshavn Jazzklub, og vi blev i den forbindelse inviteret til England i oktober 2002, ligesom vi er inviteret til Grønland, Nuuk, hvis ellers de kan få økonomien til at hænge sammen, og i oktober 2003 – fra den 11. til den 18 – var vi så til Rom, hvor vi bl. a. spillede for Den Skandinaviske Klub.

I 2005 gik turen til Canada, hvor vi spillede ved to store festivaler. Jazz Festivalen i Penticton i British Columbia – se http://www.pentasticjazz.com/ og efterfølgende ved Pender Harbour Jazz Festival – se http://www.penderharbourmusic.ca/jazz/index.php

I 2007 og 2009 var vi i USA, hvor vi bl. a. spillede 10 koncerter ved Sun Valley Jazz Festival – se http://www.sunvalleyjazz.com/Home.html

Derudover, har vi primært kunne høres primært i mange af det sjællandske og storkøbenhavnske områdes jazzklubber, kulturhuse og spillesteder.

Orkestret nu består af:

Jan Holm – trombone og vokal
Niels Petersen – trompet
Ole Olsen – klarinet
Ole Sterndorf – banjo og vokal
Benny Rosberg – bas og vikal
Jørn Rasmussen – trommer og vokal

Billetter eller tilmelding er ikke nødvendigt, I møder bare op.