Henning R. Jensen

Henning R. Jensen – Lær at skabe det drømmeliv du ønsker

Civilingeniør Henning R. Jensen forklarer i et enkelt sprog og med eksempler fra eget liv, hvordan vi er skabere af vores eget liv via vores tanker, følelser og overbevisninger, fordi de skaber og udsender energi, som påvirker os selv og vores omgivelser. Kvantefysikken har vist os, at enhver tanke udsender energi i form af elektromagnetiske bølger fra hjernen, og tilsvarende udsender hjertet bølger for enhver følelse.

Lær hvordan du skaber mere energi, bedre helbred og indre ro i dit liv.


VIP billetter 
Du sidder på VIP område, de første 3 rækker!


Frekvensen af de bølger vi udsender afhænger af vores DNA, og derfor har vi alle en unik personlig frekvens, som afsættes som svingning i det energifelt alt er opbygget af.

Det forklarer, hvorfor mor og spædbarn kan mærke hinanden uden at opholde sig i samme rum, og hvordan enæggede tvillinger kan mærke hinanden, selvom de befinder sig på hver sin side af
jordkloden. Det forklarer også, hvorfor du ”svinger” bedre med nogle mennesker end andre.

Samtidig er dit helbred styret af dine tanker og følelser, fordi hjernen frigiver stoffer til kroppen
ud fra din opfattelse af verden.

I foredraget forklarer Henning også, hvordan vi udnytter den viden, kvantefysikken har givet os til at skabe et bedre liv fyldt med energi, sundhed og indre fred.

Et liv, hvor vi hver især:
– accepterer at alt er energi
– er opmærksomme på, at vi alle er forbundne
– opnår balance mellem hjerne og hjerte (bevidsthed og underbevidsthed)
– opnår balance mellem højre og venstre hjernehalvdele (feminine og maskuline energier)

Når vi opnår balance indeni os selv, kan vi skabe det liv, vi ønsker, fordi den energi, vi udsender, så svinger i takt – er kohærent – ligesom laserlys, der er én stråle af lys, der svinger
ved én bestemt frekvens, og hvor bølgerne har samme retning. Hvilket er grunden til, at laserlys kan skære igennem centimeter tykke metalplader. Det er på samme måde vi skal opnå maksimal styrke i den energi, vi hver især udsender.

Vi har derfor langt større kontrol over vores liv, end vi normalt er opmærksomme på – vi er ikke ofre for livet, men skabere af livet. 

Kom til et potentielt livsforandrende foredrag og lær at skabe det drømmeliv, som er din fødselsret. 

Henning R. Jensen præsenteres af ALUNS, der selv står for billetsalget. Vi henviser derfor til ALUNs hjemmeside for billetsalg og yderligere information: Foredrag med Henning R. Jensen