HMS Pinafore

– Operette i ny kosmisk komisk forklædning

Denne aften lægger det gamle sejlskib HMS Pinafore til kaj i Galaksen. Når det er Figaros og Den Ny Opera der står bag roret, er der lagt op til en særdeles festlig aften. Vi møder kaptajnen og hans datter Josephine, der er forelsket i den simple sømand Ralph Rackstraw. Kaptajnen mener dog, at hun i stedet for skal gifte sig med admiralen, Sir Joseph Porter. Så er scenen sat til en handling med forviklinger og overraskelser.
I denne nye version af Gilbert & Sullivans oprette har Figaros haft det gamle sejlskib på værft til en større ombygning, så det nu er på vej ud i verdensrummet som His Majestys Spaceship Pinafore.
Den dejlige musik og fjollede handling er selvfølgelig stadig med ombord – og naturligvis også Admiralens vise. Men det hele er tilsat Figaros’ helt specielle komik og musikalitet, så der er garanti for en både morsom og musikalsk aften i teatret.

Medvirkende:
Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Karsten Jansfort og Allan Dahl Hansen
Manuskript:
Figaros – usædvanligt frit efter Gilbert & Sullivan
Producent:
Figaros og Den Ny Opera

Varighed: 2 timer inkl. pause

Forestillingen arrangeres af Furesø Teater, der selv håndterer billetsalget. Vi henviser derfor til Furesø teaters hjemmeside for yderligere information og billetter: Furesø teater