• Priser
    130 - 140 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Teater

Hvis jeg bliver gammel

En forestilling af sART Danseteater.

En dokumentarisk, humoristisk og fysisk forestilling om at ældes i en tid, der elsker ungdom.
Vi bliver ældre og ældre, og måske varer det ikke længe, før vi kan leve evigt. Men vil vi egentlig det? Vil vi have en verden af evigt unge oldinge?

Idealet er den unge, faste, glatte, hårløse hud. Hud, der holder tæt ? og hud, der holder kæft. En stum krop, som holdes spændstig af cremer, scrub og syre, ultralyd og nervegift. Alt det, der sladrer om vores fortid er pinligt og uønsket. Latterligt som en vinke-delle.

Vi dyrker ungdommen, men hvorfor dyrker vi ikke alderdommens ro og erfaring? Sammen med et hold af dansere og skuespillere gik koreograf og iscensætter Sofie Christiansen på jagt efter en ny historie om alderdom og forgængelighed, og de kastede sig med dødsforagt over emnet fra nye og overraskende vinkler.

Hvis jeg bliver gammel var originalt en lykkelig co-produktion imellem Odense Teater og sART Danseteater og det er nu sidstnævnte som tager forestillingen på turne.

Glæd dig til at se resultatet.

kreditering:
Idé, koreografi og iscenesættelse – Sofie Christiansen
Scenografi og kostumer – Julie Forchhammer
Lysdesign – Jens Hansen
Medvirkende – Lars Bjørn Hansen, Githa Lehrmann, Camilla Stage m.fl
Dramatikere – Sofie Christiansen, Mathias Bech Rosenkrads, Klaus T Søndergaard, Githa Lehrmann, Camilla Stage, Lars Bjørn Hansen
Lyddesigner – Kim Malmose
Foto: Emilia Therese

Pladserne er unummererede og koster 140 kr. inkl. gebyrer og garderobe.
Unge under 25 år: 100 kr. inkl. gebyrer og garderobe.