• Priser
    110 - 160 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Teater

Hvis jeg bliver voksen

For nogle var 20’erne liderlige, 30’erne ambitiøse og 40’erne, 50’erne og 60’erne ansvarlige.

Hvorfor er vores syn på voksne ofte, at de er så gabende kedelige? Åd ungdommen simpelthen alle glæderne og efterlod tømmermændene og ansvaret til de voksne?

Hvis jeg bliver VOKSEN er anden selvstændige forestilling i sART Danseteaters roste trilogi om alderdom, voksenliv og barndom.

Hvis jeg bliver VOKSEN er en forestilling til dig der er på vej ind i det, dig der allerede er der og dig der har været der – eller aldrig kommer dertil.

Anmeldere og publikum

”En forestilling, der på flere måder sammenfatter det særlige og sjældne, som er sART danseteaters særkende. Cph. Culture

”Hylende morsomt…Jeg sad flere gange under forestillingen og enten modtog albueskub i siden fra min kæreste eller selv nøkkede indforstået til ham. Forestillingen Hvis jeg bliver VOKSEN skabte dermed ikke kun rammerne for en underholdende aften, men måske endda en ny tilhænger af genren danseteater.” Den 4. Væg

”I aften har jeg været i teatret og fået en af de HELT store og sjældne oplevelser – altså, en af dem hvor man sidder og flæber i mørket, sådan stille og gennemgående. Ser sig selv på en ny måde, så oprivende og livsbekræftende”

”Op med hænderne for HVIS JEG BLIVER VOKSEN! Underfundigt, altid underholdende og sanseligt krydsover-teater fra SART Danseteater og BaggårdTeatret som jeg nød i selskab med min 15-årige. Se det! ”

”Tusind tak for en vidunderligt nærværende, poetisk og humoristisk forestilling. Det er en perle af en forestilling, der giver stof til mange vigtige samtaler.”

”Det var helt vidunderligt og forunderligt. Elskede dansen. Og genkendeligheden. Og den sitrende nerve i det sårbare. Og det sjove. Og alt det andet”

”Vi får mange tilbud om forestillingen, men aldrig har en forestillet passet bedre til vores højskoleelever. Det var så fedt” Højskolelærer, drama.

HOLDET PÅ & BAG SCENEN
Medvirkende og medskabende: Amalie Drud Abildgaard, Camilla Stage, Jan Vesala, Kasper Buus
Iscenesætter/Koreograf: Sofie Christiansen
Scenograf: Julie Forchhammer
Dramaturg: Trine Wisbech
Lysdesigner: Jens Hansen
Lyddesigner: Kim Malmose
Rekvisittør: Sabine Mortensen
Instruktørassistent: Astrid Gade
Foto: Ard Jongsma
Producent: Anneline Köhler Juul

Forestillingen er støttet af
Statens Kunstfond, William Demant Fonden, Dansk Skuespillerforbunds Produktionsstøttemidler, Fonden for Fynske Bank og Augustinus Fonden

hvis jeg bliver VOKSEN, er en Co-produktion mellem sART Danseteater og BaggårdTeatret.

Billetpris
Pladserne er unummererede og koster:
Alm. billetpris: 160 kr. inkl. gebyrer
Studerende og unge under 26 år: 110 kr.
Kørestolsbrugere og indehavere af ledsagerkort, med behov for ledsager, kan bestille billetter ved henvendelse på galaksen@furesoe.dk