• Pris
    355 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Show

Jazz og Jokes

Benjamin Koppel og Lars Hjortshøj

Musik og comedy blander blod, når Benjamin Koppel og Lars Hjortshøj inviterer indenfor til en helt særlig aften, inspireret af 50’erne og 60’ernes jazzklubber i New York, Improvisation, præcise punchlines og god timing er om noget udgangspunktet for de to venner Lars Hjortshøj og Benjamin Koppels virke som hhv. en af landets mest fremtrædende komikere og en af landets ditto musikere.
De står begge midt i hver deres storslåede karrierer og har for længst placeret sig centralt i de fleste danskeres bevidsthed, som to fyrtårne indenfor deres respektive områder. Og når de to sammen inviterer venner og kolleger på scenen under navnet “Jazz & Jokes”, er der lagt op til en unik, farverig og forbløffende aften i selskab med de bedste af begge verdener, top komikere og top jazzmusikere.
Inspireret af 1950/60ernes jazzklubber i New York, hvor publikum ved små runde borde med skønne drinks i røgfyldte lokaler, oplevede de største jazzstjerner som Miles Davis, Sonny Rollins og John Coltrane dele scene med legendariske komikere som Mort Sahl, Redd Foxx, Lenny Bruce og George Carlin, indbyder Hjortshøj og Koppel til en sjælden oplevelsesrig aften. Aftenen deles af komikere og musikere, der alle mestrer improvisationen, den gode timing og samspillets muligheder på højeste plan. Og som kun kan opleves lige dér, i nuet, den ene aften.

Denne aftens solister er fornemt selskab:
Kaya Brüel, Patrick Dorgan og Thomas Warberg!

Varighed: Ca. 2 x 40 min.
Pladserne er nummererede og koster 325 kr. ekskl. Gebyrer og garderobe / 355 kr. inkl. gebyrer og gardeobe.
Kørestolsbrugere og indehavere af ledsagerkort, med behov for ledsager, bedes bestille billetter via galaksen@furesoe.dk

Aftenens menu i Café Cassiopeia
Du kan for 155 kr. tilkøbe aftenens menu i Café Cassiopeia: Stegt flæsk m/ persille sovs og kartofler. Hertil spidskålssalat m/ valnødder, druer og æble.
Til dessert er der citronfromage med æble/hyben-kompot, brændt hvid chokolade og pistacie.
Drikkevarer er ikke inkluderet.
Tilkøb aftenens menu sammen med dine billetter, så sørger vi for, at der er bord til jer kl. 18:00, når maden serveres.

Bemærk: Koncerten er udsat fra 10. oktober 2022.