• Priser
    200 - 375 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori

John Mogensen Show Band

JOHN MOGENSEN SHOW BAND er nok i virkeligheden det tætteste du kommer på den ægte vare. Dette band har sat sig for at genskabe den magi der omsluttede John Mogensen. Med en autentisk, rå, ærlig, kærlig og nærværende jargon, leverer bandet en musikalsk fest i øjenhøjde med publikum Jesper Søgaard og det 4 mand store band har skabt en platform hvor man råt for usødet kan opleve sange af John Mogensen i skikkelse af Jesper i fuld format.

Pladser
De nummererede pladser på bordene forrest i salen koster 375 kr. inkl. gebyrer og garderobe, og inkluderer buffet, der serveres kl. 18:00.
Buffeten er en traditionel dansk julebuffet med flæskesteg, sovs, kartofler og hele molevitten. Bemærk, det er ikke muligt at bestille a la carte, alle får serveret samme buffet.

De unummererede pladser på tribune og balkon koster 200 kr. inkl. gebyrer og garderobe, og er til jer, der gerne vil have en plads til showet men springer buffet over. Pladserne er unummererede og der er adgang fra ca. 19:30, hvor baren i salen også er klar til, at forsyne jer med forfriskende drikkevarer inden showet starter.

Billetter
Nummererede pladser på borde inkl. buffet: 375 kr. inkl. gebyrer og garderobe.
Unummererede pladser på tribune og balkon: 200 kr. inkl. gebyrer og garderobe.

Er du kørestolsbruger eller indehaver af ledsagerkort med behov for ledsager, bede du bestille alle dine billetter samlet ved henvendelse på galaksen@furesoe.dk