• Priser
    160 - 300 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Koncert, Show

John Mogensen Show Band

Fredag 22. november kl. 20:00
Middagen serveres kl. 18:00

John Mogensen Show Band har sat sig for at genskabe den magi der omsluttede John Mogensen. Med en autentisk, rå, ærlig, kærlig og nærværende jargon, leverer bandet en musikalsk fest i øjenhøjde med publikum.

Jesper Søgaard står i front for det fire mand store band, og sammen har de skabt en platform, hvor man råt for usødet kan opleve John Mogensens folkekære sange.
Ligesom John Mogensen begyndte Jesper Søgaard sin karriere i Københavns Drengekor. Sidenhen blev det teatrene Merkur, Amager Scenen, Folketeatret og Røde Kro Teater, og et hav af revyer der gav Jesper den store erfaring.

John Mogensen Showband er nok i virkeligheden det tætteste, man kommer på den ægte vare. Autentisk, råt, ærligt og kærligt. Det er i korte træk, hvad der kommer til at beskrive denne aften, hvor både mad og musik vil være meget dansk.

John Mogensen Showband er:
John – Jesper Søgaard
Bas – Jan Høfler
Tangenter – Claz
Guitar – Brian Jensen
Trommer – Ulrik Münster-Swendsen

Aftenens middag består af flæskesteg, sovs og kartofler. Maden serveres 18.00. Publikum, der ønsker at købe billetter med mad skal vælge de nummererede pladser ved bordene forrest i salen.
Skal du udelukkende nyde den gode koncert, skal du købe de unummererede pladser på tribunen.

Billetpris for koncert + spisning kl. 18:00: 300 kr. inkl. gebyrer og garderobe.
Koncertbillet: 160 kr. inkl. gebyrer og garderobe.
Gratis ledsagerbilletter til indehavere af ledsagerkort bestilles ved henvendelse på info@galaksen.dk