KVINDERNES KAMPDAG

Galaksen markerer KVINDERNES KAMPDAG med gratis musik i cafeen. Du behøver ikke tilmelde dig, du møder bare op. Baren er åben, alle er velkomne og musikken spiller mellem kl. 19 og 22.

19:00 SUBURBANGIRLS
SUBURBANGIRLS (TIDL. URBANGRRLS) underholder. Du kan glæde dig til at opleve en håndfuld deltagere fra projektet, som for et par år siden kickstartede TESSAs karriere. SUBURBANGIRLS er et eksklusivt talent- og karriereforløb for unge kvinder, der rapper, synger, skriver tekster og sange eller producerer beats. Kom og oplev de kommende talenter, der er på vej mod de helt store scener.
Klik her og bliv klogere på SUBURBANGIRLS

20:00 SUSAN ØRUM MED BAND
Susan Ørum leverer ny dansk pop & rockmusik – og derudover også moderne dansk storytelling med autentiske personlige historier. Gå ikke glip af dette powerhouse af en kvinde og hendes band!
Klik her og lær Susan Ørum bedre at kende

21:00 NANNA LARSEN
Nanna Larsen er folk/Pop, sangskriver og sangerinde. Nanna har tidligere gæstet Galaksen, både som solist og sammen med sin faste tourkammerat, Ivan Pedersen. Denne aften er hun her alene og vi glæder os over, at hun vil markere kampdagen med os.
Klik her og læs mere om Nanna Larsen