• Pris
    230 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Show

Læderhalsene

Egorøve, linselus, syngesild, wannabe’s, spasmagere, skønsangere og popstjerner – vi har det hele i Danmarks største, mest højlydte og festlige showkor, hvor udstråling, sangglæde, fest, stemning og energi er Læderhalsenes varemærke.

Repertoiret spænder vidt – INTET er for fint, funky eller fimset til Læderhalsene! – måske lige bortset fra Gospel!

De kalder sig DANMARKS STØRSTE KOPIBAND, fordi de spiller alle de fede numre, der for alvor kan sætte en fest i gang, og alle de smukke ballader der trækker vand i øjnene og giver os lyst til at kramme sidemanden.
Læderhalsene har solister til det hele og akkompagneres af et toptunet orkester, der får det hele til at svinge.

Læderhalsene blev stiftet i Helsingør i 1991. Musicalsangeren Søren Launbjerg var en af initiativtagerne. Ideen var at prøve at samle nogle af de kreative og musikalske kræfter, der var på spil i Helsingør og omegn og lave et fælles projekt.

Henrik Launbjerg, Peter Spies, Maria Montell, Morten Remar og soulsangerinden Karen var bl.a. en del af den oprindelige bemanding.
Det allerførste job var en minimusical komponeret i anledning af LOs jubilæum – skrevet af bl.a læderhalsen Peter Spies. Siden hen stod Læderhalsene for uropførelsen af musicalen Atlantis på Bellevue Teatret.
Atlantis er skrevet af – dengang tre Læderhalse – Peter Spies, Thomas Høg og Sune Svanekier.

Efter Atlantis gik det stærkt, jobbene strømmede ind og koret optrådte nogle år i træk med Danmarks Radios Underholdningsorkester og lavede bl.a Disney-koncerter.
Sidenhen har koret lavet et væld af musicalkoncerter, popkoncerter, egne produktioner, TV-shows, reklamer, satire for P3 og masser af store firmajobs.

Billetter
Pladserne er nummererede og koster 230 kr. inkl. gebyrer og garderobe.
Kørestolsbrugere og indehavere af ledsagerkort, med behov for ledsager, bedes bestille billetter ved henvendelse på galaksen@furesoe.dk

Spis tapas i cafeen inden forestillingen
Café Cassiopeia serverer tapastallerken inkl. 1 glas vin til 175 kr.
Tapas serveres kl. 18:00 og kan kun købes i forsalg her på siden. Du tilkøber din tapastallerken via knappen “Køb spisning m.m.” her på siden frem til søndag den 4. februar. Herefter lukkes forsalg af tapastallerkener.