• Pris
    305 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Comedy

Linda P’s Sabotage Hunger

BEMÆRK: Showet var oprindeligt planlagt til 12. marts 2021 men ga restriktioner ifm COVID er showet udskudt til 9. oktober 221. Alle, der har købt billet til 12. marts har modtaget mail fra vores billetudbyder, Billetten A/S, med nye billetter.

Det er svært ikke at slå ørerne ud, når Linda P deler ud af sin livshistorie.

Hun har været en tøjte, har forsøgt at skelne mellem Linda Petersen og Linda P, haft hovedpine og har lagt den vilde livsstil på hylden for at blive “normal” og et såkaldt “mønstereksemplar”.

MEN!.. er det så nemt at holde sig på måtten og leve det stille liv uden at lave ballade?

Har Linda kunnet undgå at fucke de nærmeste relationer op? Og hvad med kærligheden? Kan det overhovedet lade sig gøre at være i et forhold, når man er født som vildbasse.

Glæd dig til Linda P´s 5. one man show hvor hun endnu engang deler ud af sig selv og sine frustrationer over sit indgroede “Fuck-up-gen”.

COVID-19 tiltag
Vores personale står klar til, at håndtere ekstra rengøring, spritte alle gæsters hænder af, bære nødvendige værnemidler og hjælpe med, at sikre mindre kø og en god og tryg oplevelse.
Selskaber, der bestiller billetter sammen, sidder også ved siden af hinanden. Billetsystemet indsætter automatisk en afstandsplads mellem alle transaktioner/selskaber, så vi opretholder afstand og mindsker smitterisiko. Er i flere, der skal afsted sammen, og gerne vil have afstand mellem jer, så skal i bestille hver for sig.
Tøv endelig ikke med at tage fat i os på info@galaksen.dk eller ved showet hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.
Du har mulighed for, frem til torsdag 11 marts kl. 12:00, at forudbestille dine drikkevarer så du kan afhente dem inden showstart. Så slipper du for at stå i kø – og du bidrager til, at vi kan holde ekstra afstand.
Drikkevarer kan forudbestilles via knappen “Køb spisning m.m.”.

 

Billetpris: 305 kr. inkl. gebyrer og garderobe
Varighed: ca. 75-90 minutter uden pause
Kørestolspladser og gratis ledsagerpladser bestilles ved henvendelse til Galaksen på info@galaksen.dk