• Pris
    305 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Comedy

LINDA P’S SABOTAGEHUNGER

Det er svært ikke at slå ørerne ud, når Linda P deler ud af sin livshistorie.
Hun har været en tøjte, har forsøgt at skelne mellem Linda Petersen og Linda P, haft hovedpine og har lagt den vilde livsstil på hylden for at blive “normal” og et såkaldt “mønstereksemplar”.

MEN!.. er det så nemt at holde sig på måtten og leve det stille liv uden at lave ballade?
Har Linda kunnet undgå at fucke de nærmeste relationer op? Og hvad med kærligheden? Kan det overhovedet lade sig gøre at være i et forhold, når man er født som vildbasse?

Glæd dig til Linda P´s 5. one man show hvor hun endnu engang deler ud af sig selv og sine frustrationer over sit indgroede “Fuck-up-gen”

Bemærk: Pga COVID-19 har vi været nødt til at ændre på vores stoleopstilling til Linda P så vi kan få plads til alle med ordentlig afstand. Alle billetter købt inden den 22. september er derfor blevet ombooket. Har du købt billet inden den 22. september har du modtaget en mail fra os med nye billetter til nye pladser. Vi beklager de gener det måtte medføre og håber naturligvis på publikums forståelse for, at dette er et nødvendigt tiltag for, at sikre en tryg og god oplevelse for alle.
Vores personale står klar til, at håndtere ekstra rengøring, spritte alle gæsters hænder af, bære nødvendige værnemidler og hjælpe med, at sikre mindre kø og en god og tryg oplevelse. Tøv endelig ikke med at tage fat i os på info@galaksen.dk eller ved showet hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Billetpris: 305 kr. inkl. gebyrer og garderobe
Varighed: ca. 75-90 minutter uden pause
Kørestolspladser og gratis ledsagerpladser bestilles ved henvendelse til Galaksen på info@galaksen.dk