• Pris
    380 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Koncert

Lis Sørensen

Pga de nuværende restriktioner kan koncerten med Lis Sørensen desværre ikke gennemføres den 13. marts og udskydes derfor til den 27. november. Behold bare din billet, den gælder nemlig til den nye dato.
Alle, med billet, modtager en mail med mulighed for, at få refunderet billetter til både koncert og tilkøb af fx middag og drikkevarer. Du skal blot give besked via linket i mailen senest den 25. februar. Bemærk, alle billetter refunderes samtidig, og hurtigst muligt efter den 25. februar.
Vi beklager de gener denne ændring medfører, og håber du vil møde os med forståelse. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@galaksen.dk


Lis Sørensen
Efter succesen i ’Toppen af Poppen’ i 2018, og Anne Sanne Lis turnéen i 2019 udgav Lis Sørensen i efteråret 2019 selvbiografien ”Jeg er kommet for at synge” sammen med Danni Travn. Det er beretningen om sømandsdatteren fra Brabrand, der over fire årtier har vundet stor plads i danskernes hjerter med et imponerende repertoire af hits. I foråret 2020 vendte Lis Sørensen igen hjem i vante omgivelser – som solist med sit eget fantastiske band. 2020 er også året, hvor Lis Sørensen igen er gået i studiet og spenderet timevis på at lave nye soundtracks til danskernes liv.

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits – nye som gamle. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere, med en naturlig elegance, som vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

Her er i sandhed en sangerinde, som skiller sig ud, og hvis erfaring og passion skinner igennem på hver en scene. Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et bredt publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk oplevelse af øjeblikket.

Retningslinjer i forbindelse med COVID-19
Når du bestiller billet til koncerten placerer systemet dig automatisk i overensstemmelse med gældende retningslinjer for afstand ved siddende koncerter. Skulle retningslinjerne ændre sig forbeholder Galaksens sig retten til, at omplacere publikum således alle gældende retningslinjer overholdes og alle får en tryg og god oplevelse.
Vi opfordrer til, at publikum orienterer sig via Galaksens hjemmeside og i øvrigt kommer i god tid så vi undgår kø i forbindelse med garderobe og bar.
Du har mulighed for, at bestille øl, vin eller vand allerede når du køber din koncertbillet. Du kan bestille, så drikkevarerne står klar inden koncertstart samt til pausen. På den måde har du mulighed for, at undgå, at skulle stå i kø i baren.
Vi har ekstar personale på til at sikre mindst mulig kødannelse, alle gæster får sprittet hænder af og vi har rengøring under hele koncerten.

Spis i Café Cassiopeia inden koncerten
Mulighed for tilkøb af spisning i Café Cassiopeia kl. 18:00. Pris: 150 kr. pr. person.
Det er muligt, at tilkøbe spisning, og maden består af hovedret og forret, og der er mulighed for også at bestille dessert til 40 kr.
Vores kok, Tashrifa Mahmud lægger i sin madlavning vægt på, at måltidet består af årstidens grøntsager og med fokus på den gode smag, økologi og friske, gerne lokale, råvarer.

Forret: Tatar af årstidens fisk serveret med salsa af bl.a. avocado, tomater, krydderurter og lime.
Hovedret: Oksesteg med rødvinssauce med timian, årstidens grøntsager og knuste kartofler.
Til vegetarerne: Stegt haloumi med årstidens grøntsager, knuste kartofler og chipotle pesto.
Dessert kan tilkøbes for 40 kr.: chokoladesouffle med bærcoulis.

Galaksens café er ikke en restaurant – vi har ikke tjenere i hvidt og gæster kan ikke bestille a la carte. Til gengæld har vi en uformel og hyggelig atmosfære, og vores søde medarbejdere sørger for, at vi får den bedst tænkelige start på en forrygende koncertaften i Galaksen. Der er kun et begrænset antal pladser. Drikkevarer tilkøbes i cafeen.
For information om allergener: Kontakt os på info@galaksen.dk

Indehavere af ledsagerkort kan bestille billetter inkl. ledsager ved henvendelse på info@galaksen.dk