• Pris
    150 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Koncert

LUCY

Mød LUCY: Et ungt, omfavnede musikalsk fællesskab, hvor følelserne får frit spil – altid

Oplev LUCY live i 2023 på:
Fredag 1. december: Galaksen, Værløse
Lørdag 2. december: Ideal Bar, København

Styrke og sårbarhed er for nogen modsætninger. Men for det nye danske band, LUCY, er det én og samme ting. De finder nemlig styrke i sårbarheden. De fire musikalske individer Sylvester (vokalist), Sofus (guitarist), Bertram (trommeslager) og Jens (bassist) udgør til sammen et band fyldt med energi, passion, ærlighed og gå på mod. Deres kærlighed til musik er lige så stor som deres kærlighed til hinanden, og det kan mærkes gennem musikken.

Bandets første udspil ”Deprimeret” er en hyldest til at kunne sige tingene højt på en ærlig og sårbar måde – og deres mål med sangen er at være med til at normalisere, at det er okay ikke at være okay.
I en verden der oser af toksisk maskulinitet, kommer her et ungt band, der er klar til at omfavne den styrkende sårbarhed og sammen udfolde fortællinger om at være ung i dag.

I fredags udkom bandets andet singleudspil, med titlen ”Amor”, og vi glæder os til at opleve dem live til vinter, når de spiller debutkoncerter på Galaksen i Værløse og på Ideal Bar (VEGA) i København.

3 hurtige om LUCY og ”Deprimeret”:
• LUCY består af fire gode venner. Sylvester, Sofus og Jens har kendt hinanden næsten hele livet, mens trommeslageren Bertram blev en del af den musikalske kvartet i sommeren 2022.
• Bandets største idoler er bands som Coldplay, The Beatles og Oasis – med andre ord er drengene vilde med storartet britisk musik.
• “Deprimeret” er skrevet af bandet selv i samarbejde med Chris Burton. Sangen er produceret af Carl Altino, som står bag successer som Lamin, Sivas og Bree Carter.

Koncerten starter kl. 20:00. Dørene til koncertsalen åbner kl. 19:30.
Billetterne til koncerten koster 150 kr. inkl. gebyrer og garderobe.
Der er ståpladser i koncertsalen.