• Pris
    330 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Koncert

Marie Key

Det har længe været et ønske for Galaksen, og derfor er det med stor begejstring vi kan præsentere Marie Key solo.
Galaksen har Nordsjællands smukkeste koncertsal med sublime lydforhold, der simpelthen er som skræddersyet til en intimkoncert med Marie Key. Kom og oplev Marie Key med både nye og gamle sange, i den absolut bedst tænkelige ramme.

Marie Keys seneste album “Giganter” udkom i marts 2018 og fik 5 hjerter og følgende ord med fra Politikens anmelder Kim Skotte: “Marie Key har givet sig god tid, men resultatet er blevet både originalt og ørekælent. Musikken er en slags syntetisk r’ n’ b, hvor Marie Key viser, at årene som
paradoksalt popidol har gjort hende til en sanger med meget større selvtillid”.

Weekend Avisens anmelder Anna Ullmann roste også albummet og skrev: “Kontrasten mellem højglanspolerede produktioner og Marie Keys særligt sensitive sange har skabt et originalt og medrivende album”.

Marie Key siger selv om de kommende solo koncerter: “Jeg glæder mig til at barbere sangene ned. Til at lade teksterne træde endnu længere frem og fortælle historien bag nogle af sangene. Og sidst men ikke mindst ser jeg frem til at få publikum tættere på – i en mere intim ramme end tidligere.”

Marie’s seneste single udspil “Tænker på os to”, der har fået en hel del airplay på P4 siden den udkom i September 2019, er forløberen til det næste album som igen er lavet i samarbejde med produceren Andreas Sommer.

Dørene åbner kl. 19.30.
Siddepladserne er nummererede.
Koncerten varer ca. 2 x 40 minutter, og der er en lille pause undervejs.

Billetpris: 330 kr. inkl. gebyrer og garderobe / 300 kr. ekskl. gebyrer og garderobe.
Handicappede med ledsagerkort bedes bestille billetter inkl. ledsagerbillet ved henvendelse på info@galaksen.dk

Mulighed for tilkøb af spisning i Café Cassiopeia kl. 18:00. Pris: 150 kr. pr. person
Coq au vin med økologisk kylling. Serveres med økologiske basmati ris og økologisk flute. Efterfølgende er der økologisk kage og kaffe.
Til vegetarerne: Chilli sin carne med ris. Serveres med økologisk flute. Efterfølgende er der økologisk kage og kaffe.

Galaksens café er ikke en restaurant – vi har ikke tjenere i hvidt og gæster kan ikke bestille a la carte. Til gengæld har vi en uformel og hyggelig atmosfære, og vores søde medarbejdere sørger for, at vi får den bedst tænkelige start på en forrygende koncertaften i Galaksen. Der er kun et begrænset antal pladser!
Drikkevarer tilkøbes i cafeen.