• Priser
    110 - 140 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Børn

Motor Mille med Band

Dørene åbner kl. 9:30. Koncerten starter kl. 10:00 og varer ca. 50 minutter.

Kom og dans med, når Motor Mille og hendes band til næste år optræder rundt om i landet med deres nye skøre, glade og musikalske show for børn mellem 1 og 99 år.

Motor Mille og musikanterne garanterer et show fyldt med sange, musik, dans, sjov og ballade. Og de sørger også for, at alle kan være med og får en god og sjov oplevelse – uanset om det er første gang, man snører danseskoene eller ej.

I 2016 spillede Motor Mille for første gang med sit eget band. Siden da har den underholdende pige fra Ramasjang optrådt flere gange, og nu er det tid til at gentage succesen og dele både danseglæde og grinepauser med børnene.

Så tag børn og bedstemor under armen, og glæd jer til at grine, danse og fjolle med den energiske og storsmilende Motor Mille, når hun med sit band står klar til at underholde børn og barnlige sjæle i det nye år.

Band:
Mikkel Fisker: Bas, kor
Mads Fogt: Guitar, kor
Jens Daugaard: Trommer, kor

Der er ingen stole i salen – vi sidder på gulvet og giver børnene mulighed for at danse, hoppe, synge og – hvis de er modige – løbe helt frem til scenen og Motor Mille. For dem, der ikke har mulighed for, at sidde på gulvet, er der et begrænset antal siddepladser på vores balkon.

Indehavere af ledsagerkort kan bestille alle billetter inkl. gratis ledsagerbilletter via info@galaksen.dk

Alm. billetpris: 140 kr. inkl. gebyrer og garderobe
Lille Bjørn medlemspris: 110 kr. inkl. gebyrer og garderobe