• Priser
    230 - 260 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Furesø Teater

New Fashioned med Tuva og Band

– Herretrioen with a twist

OperetteKompagniet drager land og rige med underholdning i topklasse. Det stilige trekløver, ”New Fashioned,” bestående af tenorerne Thomas Peter Koppel og Bo Kristian Jensen samt bariton Jens Søndergaard indtager barstolene og lukker op for et univers med Frank Ol´ Blue Eyes Sinatra og hans udødelige evergreens.
Fly Me To The Moon, Strangers In The Night, The Lady Is A Tramp, I´ve Got You Under My Skin, New York New York, My Way – de er der allesammen.
Ej at forglemme Unforgettable og Volare – kendingsmelodier fra to andre af de mest begavede croonere, Nat King Cole og Dean Martin, og selvfølgelig også tronfølgere som Tom Jones, Elvis Presley og Charles Aznavour står på plakaten.
Maestra Carol Conrad står for de musikalske arrangementer, og med sig har hun et eksklusivt og henført band. Og som om det ikke var nok … så skal vi opleve tidens hotte mezzosopran, Tuva Semmingsen, der deltager i løjerne med sin fortryllende klang og uimodståelige karisma!

Medvirkende:
Thomas Peter Koppel, Bo Kristian Jensen, Jens Søndergaard
SPECIAL GUEST:
Tuva Semmingsen
Musik:
FESTBANDET består af medlemmer af Det Kgl. Kapel og Radiosymfoniorkestret og ledes af Carol Conrad
Lyd: Thomas Goschebart

Forestillingen præsenteres af Furesø Teater, vores lokale teaterforening, der selv håndterer billetsalget og vi henviser derfor til teaterforeningens hjemmeside for yderligere info og billetter: https://furesoeteater.dk/fure-event/fra-et-hjem-med-klaver/