• Pris
    260 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Koncert

Nicklas Sahl

Nicklas Sahl annoncerer efterårsturné!

Den danske pop-sanger og sangskriver, Nicklas Sahl, har allerede etableret sig som en af de mest markante danske kunstnere. Mere end 75 mio. streams, en lang række radio- og streaminghits, udsolgte spillesteder og festivaler i Danmark, samt flere turnéer i Tyskland er blandt de bedrifter, Nicklas Sahl allerede kan tilføje til sit cv.

Efter stor succes med hans seneste solo-tour, drager han ud på ny med samme set-up.

”Min seneste soloturné var en af de største oplevelser, jeg har haft som musiker. Det er lige dele sårbart og magisk at stå alene på scenen. Under de første par sange kan nerverne naturligvis være store, men hurtigt bliver nerverne udviklet til en spænding og en fællesskabsfølelse med publikum, som jeg glæder mig til at mærke igen,” siger Nicklas selv om turnéen.

Den succesfulde EP fra 2019, ‘Planets’, kickstartede Nicklas’ karriere med store hits som ‘New Eyes’ og ‘Planets’, og blev efterfulgt af hans debutalbum ’Unsolvable’ i 2020, hvor sangen ‘Four Walls’ nåede #1 på den danske airplay-hitliste. I 2022 udgav Nicklas Sahl sit andet album ‘God Save The Dream’, som Nicklas beskrev som “det mest ambitiøse og ærlige værk, jeg nogensinde har lavet”.

Nicklas Sahl voksede op i en lille dansk by, hvor han begyndte at spille guitar i en alder af fire år. I 2018 startede han sin karriere som kunstner ved at udgive sin debutsingle ‘Hero’, som blev valgt som ugens uundgåelige på P3. I 2019 vandt han en MTV EMA for “Bedste Danske Kunstner”, Carl Prisen for “Årets Komponist” og blev nomineret til 2 Danish Music Awards. Nicklas Sahl har bevist, at han er en kunstner, der ved, hvordan man skriver og opfører sange, der rammer lige i hjertet. Frem for alt gør hans personlige, relaterbare historier ham til en fortæller ikke kun for sin egen generation, men for musikelskere i alle aldre.

Koncerten varer ca. 60 min. uden pause.
Pladserne er nummererede og koster 260 kr. inkl. gebyrer og garderobe.
Har du brug for ledsager og/eller kørestolsplads så send os din billetbestilling på galaksen@furesoe.dk