Onkel Reje tager røven på dig

Man kan blive taget på røven. Og man kan blive taget røven på. Begge dele kan være dejligt. Men begge dele kan også være det modsatte. Sådan er livet. Og sådan er Onkel Reje.

I showet ‘Onkel Reje – tager røven på dig’, vil Onkel Reje gøre sit ypperste for at tage røven på dig. På den gode og sjove måde. Og han vil ikke kun tage røven på dig, men også på hans yndige assistent Miss Mia. Som ud over at være en af verdens bedste, eller i hvert fald en af Danmarks bedste, hula hop dansere også er hjælpsom og rar at snakke med. Det bliver festligt, sjovt, magisk og fuld af røv god musik, som både børn og voksne kan synge med på.

Aldersgruppe: Fra 5 år.

Ved koncerten holder vi gulvet foran scenen frit for stole. Det er nemlig erfaringen med børneshows, at rigtig mange børn har det lidt svært med at sidde stille i op til en time, og faktisk vil langt de fleste kunstnere gerne have børnene op at stå og danse, hoppe, synge og, hvis de tør, komme helt frem til scenen. Så her hos os i Galaksen tillader vi alle, at sidde på gulvet foran scenen med snacks og drikkevarer så børnene har friheden til, at bevæge sig lige som det passer dem. Det kan selvfølgelig godt give lidt brok i hofter og knæ for de voksne, der sidder med på gulvet, men det håber vi, at alle tager med et smil for børnenes skyld.

Og er det helt umuligt er der et begrænset antal pladser bagerst i salen.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på info@galaksen.dk eller tage fat i vores personale på dagen, vi er her for at hjælpe og sikre de bedste oplevelser.

Alm. billetpris: 150 kr. inkl. gebyrer og garderobe.
Lille Bjørn medlemspris: 120 kr. inkl. gebyrer og garderobe.

Medlemmer kan købe et ubegrænset antal billetter med rabat. Medlemskab er gratis og bestilles HER

Indehavere af ledsagerkort, med behov for ledsager, kan bestille billetter ved henvendelse på info@galaksen.dk