OperetteKompagniet

OperetteKompagniet producerer forestillinger fra det store wieneriske arkiv. Målsætningen er at udbrede den skønne trefjerdedelstakt herhjemme – at slå et slag for en teaterform, der i en lang periode har ligget i klemme mellem operaens boom og musicalens indtog. Mange har fra tid til anden ligefrem spået operettens endeligt, og de store institutioner tager sig da heller ikke rigtig af den mere. Men hvor end vi tropper op, mærker vi den helt specielle eufori og livsglæde, de charmerende valsetrin inspirerer.
Det romantiske tonesprog minder os om, hvor vi kommer fra, og hvad det stadig kan gøre ved os. Dét er særligt vigtigt i disse år, hvor man konstant fodres med hurtige tilbud og det forbipasserende. Vi vil gerne være budbringerne for, hvad denne folkelige kunstart med alle de smukke og genkendelige melodier betyder – og har betydet i generationer – i dens videre færd for overlevelse!
Medvirkende : Skønne Vibeke Kristensen, all-round koryfæet Bo Kristian Jensen og Thomas Peter Koppel. Carol Conrad bag tangenterne, og så slagtøjsspecialisten fra DRSO (& Den Klassiske Musikquiz) Jakob Weber. Der er garanti for en yderst munter og velklingende forestilling.

Billetter via furemus.dk eller ved indgangen til kr. 170-