• Priser
    310 - 340 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori

Rasmus Tantholdt

Foredrag med Rasmus Tantholdt – Fortællinger fra Verdens Brændpunkter

Rasmus Tantholdt har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder. Han var den eneste skandinaviske journalist der rapporterede fra Kiev i de kritiske uger under russernes invasion af Ukraine. Han har dækket krigene i Irak, Afghanistan, Syrien og det arabiske forår.
Hør ham fortælle om livet bag kameraet, om de etiske og moralske dilemmaer han tit står overfor, om de alvorlige historier, men også de mange pudsige episoder. Selv føler Rasmus, at han har oplevet, hvad andre oplever på tre-fire liv.
Foredraget med Rasmus er inspirerende og oplysende og altid brand aktuelt. Formidlet med stor hjertevarme, empati og med plads til humor, til trods for de barske emner, der bliver taget op.

Om Rasmus Tantholdt:
Rasmus blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i juni 2000. Han begyndte på TV2 Nyhedernes indlandsredaktion i juni 2000 og på udlandsredaktionen fra 2003. Rasmus har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde og talent; han fik tildelt et German Marshall Fellowship i 2006, vandt Steen Bådsgaard Prisen i 2009, og i 2012 og 2014 vandt han TV-prisen for årets bedste nyhedsindslag, der uddeles af mediebranchen. I 2022 vandt han Publicistprisen for sit arbejde i Ukraine.

Ses vi?

Foredraget arrangeres af Mod Til – Foredrag med ildsjæle og du kan læse mere via www.modtil.dk

Billetter
Pladserne på gulv og tribune er nummererede og koster 340 kr. inkl. gebyrer og garderobe.
Pladserne på balkon er unummererede og koster 310 kr. inkl. gebyrer og garderobe.

Kørestolsbrugere og indehavere af ledsagerkort, med behov for ledsager, bedes bestille billetter via galaksen@furesoe.dk