• Priser
    150 - 180 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Furesø Teater

Roaring Twenties

– Danseforestilling om verdens tilstand og de nye brølende 20’ere

Dansk Danseteater – et af Nordeuropas toneangivende kompagnier med fast adresse på Operaen – gæster Furesø Teater med denne skønne dobbeltforestilling med et forfriskende mix af nykomponerede jazzede toner og modern dance.
Aftenens ene værk er af koreograf Pontus Lindberg og stiller spørgsmålet: Har 1920’erne og 2020’erne noget tilfælles? Står verden på tærsklen af en gentagelse af de brølende 20’er? Vil kunst og selskabsliv boble over af eufori, fællesskab og livsglæde efter år med global usikkerhed, frygt og isolation? Er vi i gang med et helt nyt historisk kapitel – og i så fald, hvad brøler vi af i 2020’erne.
Det andet værk er af den norske koreograf Ina Christel Johannessen og giver et stærkt, tankevækkende og dynamisk værk om brudte løfter og klimaforandringer.
Forestillingsstart er kl. 19.30, men der vil kl. 19.00 i foyeren være præsenta­tion af forestillingen.

Medvirkende:

Dansk Danseteaters internationale dansere

Koreografer:

Pontus Lidberg og Ina Christel Johannessen

Musik:
Den Sorte Skole og Tommy Jansen
Kostumer:
Bregje Van Balen, Filippa K Studio og Marie Ipsen
Lysdesign:
Raphael Frisenvænge Solholm
Foto:
Raphael Frisenvænge Solholm

Forestillingen præsenteres af Furesø Teater, vores lokale teaterforening, der selv håndterer billetsalget og vi henviser derfor til teaterforeningens hjemmeside for yderligere info og billetter: https://furesoeteater.dk/fure-event/roaring-twenties/