Ronja Røverdatter

– Familieforestilling med musik af Sebastian

Ronja Røverdatter er Astrid Lindgrens vidunderlige klassiker om kærlighed, mod og venskab med sange og musik af Sebastian.
En uvejrsnat fødes den viljestærke Ronja hos Mattisrøverne og den følsomme Birk hos Borkarøverne. Lynet slår ned, og deler Mattisrøvernes mægtige borg. De hjemløse Borkarøvere er ikke længe om at flytte ind i den tomme del af borgen, og det er til stor ærgrelse og irritation for røverkongen Mattis. De to røverkonger, Mattis og Borka, er nemlig slet ikke gode venner.
Ronja har svært ved at forliges med røverlivet. Hun søger derfor ud i skoven, hvor hun lærer at begå sig blandt rumpenisser, skovhekse, grådværge og andre under- og overjordiske væsner. I skoven møder Ronja fjendesønnen Birk. Med tiden bliver de bedste venner, og sammen beslutter de sig for at vende ryggen til røverlivet og standse fjendskabet mellem de voksne. Det bliver hverken nemt eller ufarligt!
Ronja Røverdatter er en forestilling for hele familien med børn fra 6 år.

Medvirkende:
Monica Isa Andersen, Sigurd Thomasen, Charlotte Guldberg, Rasmus Fruergaard, Jakob Højlev Jørgensen, Ari Alexander, Linnea Voss, Morten Christensen, Rasmus Kirkegaard Faartoft m.fl.
Dramatisering:
Annina Enckell
Sangtekster og musik:
Sebastian
Instruktion:
Mads M. Nielsen
Scenografi:
Nadia Nabil Korsbæk
Koreografi:
Ernestine Ruiz
Kapelmester og arrangør:
Lasse Schmidt
Produktion:
Folketeatret

Varighed: 2 timer inkl. pause

Forestillingen arrangeres af Furesø Teater, der selv håndterer billetsalget. Vi henviser derfor til Furesø teaters hjemmeside for yderligere information og billetter: Furesø teater