Sinatra, Otto & de andre rødder

– Musikalsk show i særklasse

Skuespiller og entertainer Jesper Lohmann tager os denne aften med på en musikalsk rejsefortælling sammen med nogen af alle tiders største musikalske ’rødder’ fra ind- og udland.
På turen møder vi blandt andre Frank Sinatra, Elvis Presley, Otto Brandenburg og Povl Dissing. Og når crooneren Lohmann fra barstolen serverer ’ufortalte’ anekdoter og røverhistorier fra fortiden, er der plads til både smil på læben og eftertænksomhed.
Musikforestillingen er også en kavalkade af røddernes største hits, som Jesper Lohmann fortolker med stort nærvær og respekt for originalerne. Med Peder Kragerups syv mands orkester og kor i ryggen, er der lagt op til en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige.

Medvirkende:
Jesper Lohmann
Musikere:
Peder Kragerup (kapelmester), Elo ‘Luffe’ Lindhardsen (bas), Niels Harrit (sax, fløjte), Jakob Olsen (guitar), Roger Berg (trommer), Isabella Kragerup (kor) og Nina Jeppesen (kor)
Foto:
Lena Påske

Varighed: 1 time og 40 min. inkl. pause

Forestillingen arrangeres af Furesø Teater, der selv håndterer billetsalget. Vi henviser derfor til Furesø teaters hjemmeside for yderligere information og billetter: Furesø teater