• Pris
    300 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Koncert

Søs Fenger Trio

Lørdag 15. februar 2020 kl. 20:00. Dørene åbner kl. 19:30
Koncerten varer 2 x 45 minutter, der er en lille pause.

– en aften i tæt samspil med sangerinden, musikken og publikum

Søs Fenger er i topform, én af vore bedste vokalister i landet, kendt og elsket af de fleste danskere gennem flere generationer.
Søs har gennem de seneste mange år haft stor succes med at turnere både med band og som kvartet. Når det gælder trioformatet fortsætter dette heldigvis, også selvom der kun var afsat begrænsede perioder på det akustiske univers.

Søs Fenger føler sig godt tilpas i det mere intime koncept. Hun nyder at fortælle om sangene og være i dialog med publikum undervejs. Aftenerne udspiller sig i landets kulturhuse, musikforeninger, kirker, teatersale og koncertsale, og det er et koncept arrangørerne længe har efterspurgt. Publikum nyder en fortælleglad, afslappet og oplagt Søs Fenger over hele landet.

Søs Fenger siger om koncerterne: ”Jeg har spillet utroligt meget som kvartet inden vi besluttede at prøve et så intimt og spændende udtryk som med trio.
Vi elsker det skrøbelige udtryk og den luft og plads, der er til at udfolde sig og komme tæt på publikum. Triokoncerterne er som regel med kontrabas og diverse strengeinstrumenter. De musikere jeg bruger kender mine sange så godt, at de kan tilføre dem et ekstra lag og være med til at fortolke og improvisere. Vi oplever nærmest en elektrisk ladet stemning i salen, når vi optræder med dette format. Man mærker samspillet mellem os på scenen og kan samtidig glæde sig over sangenes spændvidde.”

Glæd dig til en koncert, hvor Søs, i tæt kontakt med publikum, personligt og ærligt øser ud af sine mange oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde, kvinde med stort socialt engagement – om sin store passion; at gøre en forskel i samfundet, musikken og de virkelige historier bag de mange, gode sange!
Ingen tvivl om at Søs Fenger Trio er og bliver en af de helt store lytte-oplevelser på koncertscenerne igen og igen.

Mulighed for tilkøb af spisning i Café Cassiopeia kl. 18:00. Pris: 150 kr. pr. person.
Menuen: gullash med kartoffelmos og herefter kaffe og et stykke kage.
Galaksens café er ikke en restaurant – vi har ikke tjenere i hvidt og gæster kan ikke bestille a la carte. Til gengæld har vi en uformel og hyggelig atmosfære, og vores søde medarbejdere sørger for, at vi får den bedst tænkelige start på en forrygende koncertaften i Galaksen. Der er kun et begrænset antal pladser!

Koncertbillet: 270 kr. ekskl. gebyrer og garderobe / 300 kr. inkl. gebyrer og garderobe
Tilkøb af middag: 150 kr. pr. person.