• Priser
    80 - 160 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori

Som Brødre

∗∗∗∗∗∗ Kulturkupeen / ∗∗∗∗∗ Jyllands-Posten / ∗∗∗∗∗ Iscene
∗∗∗∗∗ Sceneblog / ♥ ♥ ♥ ♥ Politiken

SOM BRØDRE af Alexander Mayah Larsen

Mor, baba, storebror og lillebror. En lykkelig familie flytter til forstaden og inviterer vejens beboere på hjemmelavet risgryde og hygge.

Udadtil stråler familielivet af varme og lykke, men på den anden side af de nedrullede persienner eksisterer en anden verden, hvor baba er konge, og forsøger at kontrollere alt. Når kongen er utilfreds med sine sønner, gentager han med jævne mellemrum, at det var en fejl de blev født. De to brødre driver længere og længere væk fra hinanden mod hver deres fællesskab, som giver dem det de mangler i livet – kærlighed og anerkendelse.

SOM BRØDRE er en anmelderrost poetisk forestilling om to brødres kamp for at finde fodfæste i en splittet tilværelse, baseret på en række digte af Alexander Mayah Larsen.

Forestillingen er udviklet af Alexander Mayah Larsen, Kasper Dalsgaard og Rasmus Juncker.

Med: Alexander Mayah Larsen og Kasper Dalsgaard/Søren Birch Plum og live musiker Rasmus Juncker Idé og manuskript: Alexander Mayah Larsen Instruktørkonsulent: Sargun Oshana Scenografisk konsulent: Marianne Nilsson Lysdesign: Sonja Lea Musik og lyddesign: Rasmus Juncker Dramaturgisk konsulent: Trine Wisbech Foto: Zuhal Kocan Video: Thomas Hyttel

Tak til: Natalie Madueño, Anna Malzer, Jacob Weitze Mylund, Inger Eilersen, Morten Burian, Laura Edlefsen, Det Kongelige Teater og Arto Louis Eriksen.

Billetpriser
Pladserne er unummererede og koster 160 kr. inkl. gebyrer og garderobe.
Unge under 26 år: 100 kr. inkl. gebyrer og garderobe.
Gruppe p åmin. 10 personer: 80 kr. inkl. gebyrer og garderobe.
Kørestolsbrugere og indehavere af ledsagerkort med behov for ledsager bedes bestille billetter ved henvendelse på galaksen@furesoe.dk