• Pris
    140 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Teater

SPRÆKKER

Sprækker præsenteres i samarbejde med UngFuresø, og er en del af Galaksens Borgerscene.
Galaksens Borgerscene er et teaterprojekt, for alle, der har lyst til, og mod på, at stå på en scene. Vi laver forestillinger, som tager sit udgangspunkt i de medvirkendes liv. Det er de medvirkendes egne livshistorier, der danner grundlag for forestillingens manuskript, der samles og sættes sammen af et professionelt team af instruktører.
Det bliver til en helt unik og meget personlig forestilling.

Meningen med livet
Meningen med livet var starten på Galaksens Borgerscene. Her måtte man være med, hvis man var fyldt 65 år. Det blev til en række stærkt personlige forestillinger om at lede efter meningen med livet. Om, hvordan oplevelser med krig, sorg og glæde former os som mennesker, og hvordan det er, når vi når de sidste kapitler i livet. Forestillingen blev en stor succes og vi
producerede den med nye medvirkende og nye manuskripter over flere år.

Skidefuld af historier
Med projektet Skidefuld af historier gik vi sammen med Christianshavns
Beboerhus om, at samle et hold nuværende og tidligere hjemløse, som i en bevægende og berigende forestilling, delte deres egne historier og erfaringer fra et liv på kanten af samfundet.
Forestillingen blev et publikumshit og en del af holdet var forbi Go’morgen Danmark for at fortælle om teaterprojektet inden forestillingen turnerede hele landet rundt.

Sprækker
I 2023 præsenterer vi for første gang forestillingen Sprækker, som skal
produceres og skabes henover efteråret 2023 i samarbejde med UngFuresø.
I Sprækker lader vi ”gamle unge” over 20 år indtage scenen, og vi stiller skarpt på temaer som hvornår det er svært at være menneske, hvornår livet bare er super fantastisk og, ikke mindst, alt det der ligger imellem det sure og det søde.

Spilledage
21. oktober kl. 19:30 PREMIERE
24. oktober kl. 19:30
26. oktober kl. 19:30
27. oktober kl. 19:30
Billetterne koster 140 kr. inkl. gebyrer og garderobe.