Stjernerne fra MGP

Syng og dans med Stjernerne fra MGP!

MGP er børnenes helt eget talentshow, som hvert år udklækker nye stjerner. I dette eksklusive liveshow med nøje udvalgte sange kommer vi helt tæt på de nye artister, som vi kender fra TV. Showet er for børn og med børn – voksne har absolut ingen adgang på scenen!

I vinterferien 2022 kan du opleve:
TINKE & THE WINKIES
SUPERBROTHERS
SURPRISE ACT FRA 2020!
Konferencier: LIVA fra Den Store Junior Bagedyst 

LIVA
Mere end én million danskere så med, da Liva dystede i finalen i Den Store Junior Bagedyst. Udover at være fabelagtig til at bage udvikler Liva sine egne opskrifter, som hun deler med sine mange følgere på Instagram. Hun er desuden en fast del af panelet “Mads & Børneholdet”. Liva glæder sig til at præsentere alle stjerneartisterne fra MGP!

TINKE & THE WINKIES
Tinke er forsanger i bandet ‘Tinke & the Winkies’. Pigebandet deltog i dette års MGP med sangen “Regnbuer” og fik en super flot 2. plads. Sangen handler om, at der skal være plads til alle mennesker, ligegyldigt hvor man kommer fra, og hvordan man lever sit liv. Det kærlige budskab gav Tinke en eksklusiv optræden på dette års Copenhagen Pride. Tinke bliver ofte kaldt for Tinkie – ligesom den lilla teletubbie, der hedder Tinky Winky. Derfor kom Tinkes band til at hedde ‘Tinke & the Winkies’. Tinke synger fantastisk og har en vidunderlig girlpower udstråling, når hun synger både hendes egen sang og de øvrige kendte numre, som er specielt udvalgt til dette show.

SUPERBROTHERS
Superbrothers består af storebror Asger på 11, og lillebror Holger på 9. De to seje brødre rappede sig til en cool 3. plads i MGP finalen i år med sangen “Vi vil ha’ lov”. Asger og Holger er uden tvivl et af de største talenter, der er udsprunget fra MGP universet, og de spås en stor fremtid indenfor dansk hiphop. Drengene stråler af selvtillid og attitude på den virkelig seje måde. Sammen med far Rasmus – som er en erfaren og dygtig sanger og musiker – arbejder de på at udgive flere sange. Superbrothers eventyret er kun lige begyndt!

Det sidste navn er en surprise fra MGP 2020 og afsløres senere!

Varm op til koncerten med et par videoer fra SUPERBROTHERS og Tinke & Tje Winkies
Superbrothers – Vi vil ha’ lov:
https://youtu.be/bI1CEkT_b6s

Tinke & The Winkies – Regnbuer:
https://youtu.be/mBYgiI1L31o

Varigheden er 45 minutter plus efterfølgende meet’n’greet.

Ved koncerten holder vi gulvet foran scenen frit for stole. Det er nemlig erfaringen med børneshows, at rigtig mange børn har det lidt svært med at sidde stille i op til en time, og til denne koncert skal børnene selvfølgelig danse og synge med og, hvis de tør, komme helt frem til scenen.

Så her hos os i Galaksen tillader vi alle, at sidde på gulvet foran scenen med snacks og drikkevarer så børnene har friheden til, at bevæge sig lige som det passer dem. Det kan selvfølgelig godt give lidt brok i hofter og knæ for de voksne, der sidder med på gulvet, men det håber vi, at alle tager med et smil for børnenes skyld.
Og er det helt umuligt er der et begrænset antal pladser bagerst i salen.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på info@galaksen.dk eller tage fat i vores personale på dagen, vi er her for at hjælpe og sikre de bedste oplevelser.

Alm. billetpris: 150 kr. inkl. gebyrer og garderobe.
Lille Bjørn medlemspris: 120 kr. inkl. gebyrer og garderobe.
Medlemmer kan købe et ubegrænset antal billetter med rabat. Medlemskab er gratis og bestilles HER