• Priser
    160 - 310 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Koncert

The Rocking Ghosts

The Rocking Ghosts
Pigtrådsmusikkens gentlemen gennem 57 år!

Unummererede pladser

De har turneret i det meste af Europa. De var med i de glade dage i Hit house – Giraffen – Dansetten, og har oplevet tiden med hvinende piger ved scenekanten. De optrådt sammen med Cliff Richard & The Shadows og andre af rockens store koryfæer. Gennem 57 år har de været forbilledlige ambassadører for dansk 60’er pigtråds musik – og de har ikke tænkt sig at stoppe foreløbig ? mine damer og herrer The Rocking Ghosts!

Når man har sagt The Rocking Ghosts, må man også sige John Andersen, men det var først ved udgivelsen af den 4. singleplade, at det store publikum for alvor får øje på ham. Efter tre internationale instrumentalhits, produceret af guitarlegenden Jørgen Ingmann, kom det helt store gennembrud i 1965 med “Belinda”, der var placeret på 1. pladsen i 6 uger på danske hitliste men blev i alt 13 måneder på den danske hitliste, desuden blev “Belinda” udsendt i adskillige andre lande verden over, heriblandt Tyskland, USA og Japan.

John Andersen leverede også en flot vokal, da gruppen i 1966-67 storhittede med “Oh, oh what a kiss”, der blev udsendt ved TV optræden d.15.november 1966 med 3. plads på Danmarks Top 20 hitliste for hele året 1966, den forblev på 1.pladsen i 5 uger januar 1967, med en flot 11. plads på Danmarks Top 20 hitliste for hele året 1967

I april 1989 indtog John Andersen sin vante plads i orkesteret. The Rocking Ghosts er i dag guitaristerne Jørgen Mühlbrandt, der kom med aktivt i 1983, Niels Werner i 1999, bassisten Michael Eckhausen i 1989, og pianist / keyboards Ole Trier i 1994, i 2011 kom trommeslageren Jes Bagersted med. Dermed er det den udgave af The Rocking Ghosts, der har holdt sammen længst.
The Rocking Ghosts koncentrerer sig om at levere den rene vare til alle danseglade mennesker; god gedigen popmusik uden dikkedarer.

Mulighed for tilkøb af spisning i Café Cassiopeia kl. 18:00. Pris: 150 kr. pr. person:
Coq au vin med økologisk kylling. Serveres med økologiske basmati ris og økologisk flute.
Efterfølgende er der økologisk kage og kaffe.

Til vegetarerne: Chilli sin carne med ris. Serveres med økologisk flute. Vegetarisk menu bestilles ved henvendelse på info@galaksen.dk
Efterfølgende er der økologisk kage og kaffe.

Galaksens café er ikke en restaurant – vi har ikke tjenere i hvidt og gæster kan ikke bestille a la carte. Til gengæld har vi en uformel og hyggelig atmosfære, og vores søde medarbejdere sørger for, at vi får den bedst tænkelige start på en forrygende koncertaften i Galaksen. Der er kun et begrænset antal pladser!

Pladserne til koncerten er unummererede, og der vil naturligvis være plads til at danse.
Billetpriser:
Koncertbillet: 160 kr. inkl. gebyrer og garderobe
Spisning kl. 18:00 + koncert: 310 kr. inkl. gebyrer og garderobe / 280 kr. ekskl. gebyrer og garderobe.