• Priser
    325 - 350 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Koncert

THE WALL ’19

THE WALL ’19
Scandinavian Pink Floyd Project
Lørdag 26. oktober kl. 20:00
Dørene åbnes kl. 19:30

2019 Markerer 40-året for Pink Floyds superalbum, THE WALL.
Albummet er aldrig blevet opført på danske spillesteder som tour eller koncertrække. Det laver Pink Floyd Project om på med deres nye fortolkning og opsætning.

Scandinavian Pink Floyd Project stiller i stærkeste opstilling med Mikkel Lomborg som særlig inviteret gæst på scenen. Desuden kan man forvente en visuel oplevelse i særklasse orkestreret med lys, laser og video.
THE WALL er en absolut rockklassiker, et konceptalbum og et dobbeltalbum. Et album med teatralske og dramatiske virkemidler. Et album der har solgt 20 millioner kopier og betydet meget for mange.

Scandinavian Pink Floyd Project vil også spille udvalgte hits fra resten af Pink Floyds bagkatalog.

Der er ståpladser og et begrænset antal nummererede siddepladser på vores balkon.
Ståpladser: 325 kr inkl gebyrer og garderobe.
Siddepladser (nummererede pladser på balkon): 350 kr inkl gebyrer og garderobe.

Kørestolsbrugere skal købe billet til ståplads.
Gratis ledsagerbilletter bestilles ved henvendelse til Galaksen på info@galaksen.dk

Når du køber dine billetter har du mulighed for, at tilkøbe middag kl. 18:00 i Café Cassiopeia. Vi serverer farverig kyllingegryde med ris kl. 18:00 og middagen købes som et tilkøb når du køber dine koncertbilletter.
Når du tilkøber spisning i Café Cassiopeia er det ikke muligt at bestille mad a la carte – alle får serveret den samme hovedret, som koster dig 150 kr. Vi sørger for afslappet og uformel atmosfære – den perfekte opvarmning til en rigtig underholdende aften. Drikkevarer tilkøbes i cafeen.