Trio Con Brio

Præsenteres af Furesø Musikforening

Soo-Jin Hong, violin Soo-Kyung Hong, cello Jens Elvekjaer, klaver Trio con Brio Copenhagen er et kammerensemble i verdensklasse. Trioen turnerer uhyre flittigt verden over, og har gjort sig bemærket både for deres indspilninger og indsats som kunstneriske ledere og undervisere.

Trio con Brio Copenhagen optræder regelmæssigt på verdens førende spillesteder, herunder New Yorks Carnegie Hall og Lincoln Center, Londons Wigmore Hall, Berlins Boulez Saal, Amsterdams Concertgebouw og flere andre steder. Klavertrioen er desuden modtager af Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsen-prisen, en af Danmarks mest prestigefyldte musikpriser.

Trio con Brio Copenhagen består af to overlappende musikalske par: to søstre, violinisten Soo-Jin Hong og cellisten Soo- Kyung Hong, er fra Sydkorea, mens pianisten Jens Elvekjær, Soo-Kyungs ægtefælle, er fra Danmark. Trioen blev dannet i Wien i 1999 og har i dag base i København. Deres enestående musikerskab, friske tilgang til kernerepertoiret, spændende programlægning og evne til at række ud til unge gennem kreativ koncertvirksomhed kendetegner eliteensemblet. Ensemblets indspilninger har modtaget enorm ros fra kritikerne. Det seneste album med trioer af Sjostakovitj og Arenskij (Orchid Classics) var ’Editor’s Choice’ i Gramophone og blev af BBC Music Magazine desuden udpeget som månedens ’Chamber Choice’ og vandt desuden den prestigefyldte ‘Preis der deutschen Schallplattenkritik’.

Trio con Brio Copenhagen fungerer som kunstneriske ledere af både den årlige festival Kammermusik på Lundsgaard i Kerteminde og Hellerup Kammermusikforening. Soo-Jin Hong og Soo-Kyung Hong spiller på hhv. en Andrea Guarneri-violin og en Grancino-cello, og Jens Elvekjær er Danmarks første Steinway Artist nogensinde.

Program:
Ludwig van Beethoven Piano Trio no. 5, in D Dur. Op. 70/1, “Ghost” Sergej Prokofiev Romeo og Julie
Franz Schubert Piano Trio i Es Dur, Op. 100, D. 929

Koncerten præsenteres af Furesø Musikforening, der selv håndterer billetsalget. Vi henviser derfor til foreningens egen hjemmeside for yderligere information og billetter: http://furemus.dk/index.html
Gæstebilletter sælges i indgangen inden koncerten, og koster 150 kr.
Unge under 25 år har gratis adgang.