VELKOMMEN TIL GALAKSENS TEATERSKOLES SÆSON 2021/2022

På Galaksens Teaterskole får eleverne udforsket teatrets verden!
Vi arbejder med elevernes kreative evner og fantasi, og vi ønsker at inspirere eleverne til at tage initiativ, skabe og udføre. Eleverne lærer at samarbejde og se tingene i andre perspektiver. De får modet til, at stille sig frem foran andre og tale højt i større forsamlinger. De fordyber sig og glemmer sig selv i næsten magiske øjeblikke.

Teaterskolen er også en fantastisk måde at være sammen i et fællesskab, som støtter børnenes udvikling på mange områder. At være i et dramatisk forløb er udviklende, sjovt og lærerigt.
Teatret inddrager følelser, sanser, koncentration, stemme og krop, og derfor vil disse elementer indgå i vores undervisning. Vi ser det som vores vigtigste opgave at guide og vejlede vores elever så alle får flyttet deres grænser en lille smule i samspillet med leg. Drama hænger uvilkårligt sammen med leg.

Når man arbejder med drama, giver det en enestående mulighed for at styrke troen på sig selv. Og vi er overbeviste om, at arbejdet på scenen er med til at styrke selvtilliden i mange mennesker, store som små.
Teaterskolen tilbyder fire forskellige hold, og hvert år skaber vi, i samarbejde mellem alle hold, en stor teaterforestilling med sang, dans og musik.

HOLDOVERSIGT

  • Hold 1: Drama og leg, 8-10 år. Torsdage kl. 16:00-18:00.
  • Hold 2: Drama, Leg og Teater, 10-12 år. Torsdage kl. 18:00-20:00.
  • Hold 3: Drama, Leg og Teater, 10-12 år. Onsdage kl. 15:30-17:30.
  • Hold 4: Teater, Drama og Improvisation, 13-16 år. Onsdage kl. 17:30-19:30.

Teaterskolens hold starter op i uge 38 og kører frem til uge 23 i 2022.
Klik herunder for årsplan for alle hold:
Årsplan Teaterskole 2021-2022

Pris for hele sæsonen 2.787 kr. pr år opkræves i 3 rater af 929 kr. Opkrævning i november, februar og april.
De tre første lektioner betragtes som prøvetid. Derefter er tilmeldingen bindende for resten af skoleåret. Udmeldelse kan derefter kun finde sted i ganske særlige tilfælde efter skriftlig anmodning til Teaterskolens administration på aban@furesoe.dk 

TILMELDING
Tilmelding sker online via nedenstående links:
Tilmelding til Hold 1 her
Tilmelding til Hold 2 her
Tilmelding til Hold 3 her
Tilmelding til Hold 4 her

TILBAGEBETALING
Undervisning, der aflyses af Teaterskolen, refunderes fra og med 3. aflyste gang pr. fag pr. skoleår. Refusionen sker normalt ved sæsonens afslutning.
Undervisning, der aflyses af eleven refunderes ikke. Dette gælder også hvis aflysningen skyldes deltagelse i fx skolearrangementer.
Mht. Covid-19 (sidst opdateret 23/6): Der er endnu ikke truffet afgørelse fra Kommunernes Landsforening omkring muliggørelse af refusion for tabt undervisning grundet den corona-relaterede nedlukning, hvorfor Galaksens Teaterskole indtil videre kun refunderer i henhold til gældende regler, der ikke vedrører Corona-nedlukningen. Vi opdaterer denne side så snart vi får en officiel udmelding.

UNDERVISERE
Line Skytte
Tlf.: 2818 6333
Mail: mail@teaterlillehest.dk  

Britta Thøgersen Toft
Tlf.: 2728 5214
Mail: btt@britta.dk 

FURESØ TEATERSKOLES ADMINISTRATION
Galaksen
Bymidten 48, 3500 Værløse
7235 4720
info@galaksen.dk