• Priser
    200 - 350 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Koncert

Brian Troy & Elvis on My Mind

Brian Troy & Elvis on My Mind er en fast tradition i Galaksen, og denne gang bliver ikkemindre festligt end normalt!

Du kan vælge, at købe billet til koncerten, der starter kl. 20:00. Pladserne er unummererede tribunepladser og koster 200 kr. inkl. gebyrer og garderobe. Drikkevarer fra Café Cassiopeia må gerne medbringes i koncertsalen.

Du kan også udvide oplevelsen og købe en nummereret plads ved et af bordene foran scenen.
Pladserne koster 350 kr. inkl. gebyrer og garderobe, og inkluderer middag kl. 18:00. Middagen er endnu ikke offentliggjort men traditionen tro, vælger vores kok en ret fra kogebogen “Are you hungry tonight” med alle Elvis’ egne livretter.

Elvis Aron Presley…! Et ikon for mennesker verden rundt.

Nu mere end 40 år efter sin død er Elvis mere populær end nogensinde…! Elvis On My Mind hylder The King of Rock & Roll med et autentisk og mindeværdigt show der, i samspil med publikum, rekreerer Elvis’ musikalske karriere fra begyndelsen i 50’erne til slutningen i ’77.

I 2013 blev Brian Troy kåret som Skandinaviens bedste Elvis Tribute Artist (ETA). Brian var semifinalist i “Images Of The King 2017 – World Championship” og er dermed blandt de allerbedste i verden. I 2018 vandt Brian “Best Vegas Elvis” i Wales, og ved Europamesterskabet i 2019 blev det til en flot 2. plads!

Han har “the look”, “the voice” og “the moves”, og bakkes op af et yderst professionelt orkester, der i flere år har prydet den danske musikscene.

Kørestolsbrugere og indehavere af ledsagerkort med behov for ledsager bedes bestille billetter via mail til info@galaksen.dk