• Priser
    110 - 180 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Julekoncert

Det Ny Tonefilmsorkester

Den nordiske jul

Det ny Tonefilmsorkesters julekoncert 2023 bliver en rejse gennem det ukendte velkendte og det velkendte ukendte når orkestret præsenterer julemelodier fra Skandinavien og Norden.

Sæt dig godt til rette på gåsen og følg med på en overflyvning af de nordiske landes smukkeste og mest elskede julemelodier.
Lystige danseviser, poetiske tekster og inderlige visemelodier blander sig i et varieret landskab med plads til både munterhed og eftertænksomhed, når Det ny Tonefilmsorkester spiller julen ind.
Selvfølgelig skal vi også synge en masse sammen og

Det ny Tonefilmsorkester har nu i 25 år underholdt unge og gamle over hele landet med musik fra gemmerne. Med kærlighed til den oprindelige spillestil, og en nænsomt fornyende hånd, fortolker orkestrets 35 sangere og musikanter melodier fra film, revy, teater, radio og tv gennem hele det 20. århundrede. Julekoncerterne er en af orkestrets stolteste traditioner og i år er det ottende gang, orkestret gæster Galaksen ved juletid.

Koncerten varer to timer og et kvarter inklusive pause.

Pladserne er nummererede og koster:
Voksen: 180 kr. inkl. gebyrer og garderobe
Barn under 12 år: 140 kr. inkl. gebyrer og garderobe
Lille Bjørn medlemspris: 110 kr. inkl. gebyrer og garderobe

Æbleskiver og gløgg inden koncerten
Kl. 13:00 serverer Café Cassiopeia æbleskiver med gløgg eller kakao til 50 kr.
Forudbestil dine æbleskiver via knappen “Køb spisning m.m.” her på siden frem til tirsdag den 5. december og vøælg selv mellem gløgg og kakao på dagen.