• Priser
    70 - 110 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Koncert

DUSIKA

Hovedstadsregionens Ungdomssymfoniorkester DUSIKA sætter med denne traditionsrige sommerkoncert i Galaksen startskuddet til den kommende turné i Sydfrankrig! På podiet står DUSIKAs faste dirigent Christian Schmiedescamp.
Ved koncerten medvirker desuden hornist Esben Stig Rasmussen, som solist. En af Danmarks unge musikalske talenter, som her fortolker Camille Saint-Saëns: Morceau de Concert op. 94

På programmet er desuden fire af satserne fra Edvard Griegs Peer Gynt suiterne og Carl Nielsens Symfoni nr. 1

DUSIKA – Hovedstadsregionens Ungdomssymfoniorkester – blev etableret i 1988 på initiativ af det daværende musikudvalg i Københavns Amt. DUSIKA har omkring 60 medlemmer i alderen 13-25 år.
Orkesteret har til formål at øge interessen for klassisk musik blandt unge ved at være et supplerende tilbud til musikskolerne i Hovedstadsregionen og tilbyde symfonisk orkestersammenspil på et højt musikalsk niveau.
I sin levetid er orkestret vokset sig stort og er med til at levere kommende musikere til det danske musikliv.
DUSIKA giver 8-10 koncerter om året og tager med mellemrum på koncertrejser i ind- og udland.
Orkestret har blandt andet turneret i Skotland, Færøerne, Holland, Sydfrankrig, Polen, Australien, Tyskland, Estland, Rusland og Toscana.
Socialt samvær og godt kammeratskab prioriteres højt i DUSIKA og er sammen med musikken de væsentligste grundsten i orkestret.

Billetter: voksne: 110 kr. inkl. gebyrer og garderobe.
Pensionister og studerende: 100 kr. inkl. gebyrer og garderobe.
Børn: 40 kr.

Nummererede siddepladser. Grundet corona er der færre billetter i salg end vanligt, og de sælges via www.galaksen.dk for at sikre, at publikum placeres korrekt med afstand.

Dørene til Galaksen åbnes en : halv time inden arrangementet.

Koncerten varer ca. 70 min. uden pause.