• Priser
    70 - 110 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Koncert

DUSIKA Nytårskoncert

DUSIKA Nytårskoncert

Onsdag den 22.01.2020 kl. 19.30
Unummererede siddepladser

DUSIKA Nytårskoncert

DUSIKA –  Hovedstadsregionens ungdomssymfoniorkester – spiller nytåret ind i forbindelse med orkesterets traditionsrige og stemningsfulde nytårskoncert i Galaksen.

Hovedstadsregionens Ungdomssymfoniorkester DUSIKA byder igen i år det nye år velkommen med en festlig og sprudlende nytårskoncert i Værløses kulturhus Galaksen. Orkesteret vil sammen med dets faste nu tilbagevendte dirigent Christian Schmiedescamp byde på populære nytårstoner og klassiske perler.

Ved koncerten medvirker desuden den meget talentfulde unge solofagottist fra orkestrets egne rækker Harald Tørning Svendsen, der vil præsentere publikum for Carl Maria von Webers Andante e Rondo Ungarese op. 35

Programmet vil i øvrigt være en indbydende cocktail af kendte, klassiske værker og nytårsklassikere: Beethovens: 5. symfoni, 1. sats, uddrag fra Tjajkovskijs: Svanesøen, Rossinis: Ouverture til Barberen i Sevilla og Rimsky-Korsakov: Procession of the Nobles fra Mlada.

Og sidst men ikke mindst byder programmet på Strauss, Radetzky March og  hvis man er heldig H. C. Lumbyes Champagnegalop.

Efter koncerten byder DUSIKA på kransekage og et lille glas bobler.

Om Christian Schmiedescamp
Christian Schmiedescamp er født i Esbjerg i 1972. Han spillede først euphonium og siden basun i Esbjerg Ungdomssymfoniorkester og Esbjerg Brass Band. Der skulle en lille omvej forbi fysikstudiet på Århus Universitet før Christian Schmiedescamp endeligt besluttede sig for at gå vejen som musiker. Christian Schmiedescamp valgte dirigentstudier som sit sidefag på konservatoriet og debuterede fra solistklassen i2005. Christian Schmiedescamp har haft ansættelser i Sønderjyllands Symfoniorkester og DR Symfoni Orkestret, men har siden 2004 været ansat som basunist i Copenhagen Phil. Christian Schmiedescamp har desuden været dirigent for Lyngby-Taarbæk Brass Band i en årrække.

DUSIKA – Hovedstadsregionens Ungdomssymfoniorkester
DUSIKA – Hovedstadsregionens Ungdomssymfoniorkester ? blev etableret i 1988 på initiativ af det daværende musikudvalg i Københavns Amt.
DUSIKA har omkring 50 medlemmer i alderen 13-25 år. Orkesteret har til formål at øge interessen for klassisk musik blandt unge ved at være et supplerende tilbud til musikskolerne i Hovedstadsregionen og tilbyde symfonisk orkestersammenspil på et højt musikalsk niveau. DUSIKA giver ca. 8 koncerter om året og tager med mellemrum på koncertrejser i ind- og udland. Orkestret har blandt andet været på tur til Skotland, Færøerne, Holland, Frankrig, Polen, Australien, Tyskland, Estland, Rusland og Italien.

Billetsalg i døren fra kl. 18.45.
Kørestolspladser og gratis ledsagerbilletter bestilles via mail til info@galaksen.dk