Ensemble Midtvest

Unge, ambitiøse og dedikerede klassiske musikere med speciale i kammermusik danner tilsammen Ensemble MidtVest. Elleve prisvindende individualister, uddannet fra nogle af verdens bedste konservatorier, der i samspillet smelter sammen til ét ensemble og formidler et bredt repertoire af klassiske kammermusikværker på et internationalt niveau.
Ensemblet blev etableret i 2002. Besætningen, der består af en strygekvartet, en blæserkvintet og en pianist, giver fleksibilitet og en rig mulighed for et varieret og mangefarvet program med forskellige besætningskonstellationer.

Ensemble MidtVest er et af Danmarks fem klassiske basisensembler. Ensemblet støttes af Statens Kunstråds Musikudvalg samt af de fire kommuner Herning, Holstebro, Ikast-Brande og Struer. Herudover samarbejder ensemblet med adskillige sponsorer.

Ved denne concert får vi ensemblets blæserkvintet at høre med programmet ”Winds in Space”:
Messiaen: Apelle Interstellare, horn solo
Debussy: Clair de Lune arr. for blæserkvintet
Dvorak: Rusalka: Song to the moon arr. for blæsere Fly me to the moon, arr. for blæserkvintet.
Holst: Jupiter fra “Planeterne”, arr. Kara LaMaure for blæserkvintet
Marc Mellits: Apollo (2019), arr. for blæserkvintet
J. Williams: Suite fra Star Wars, arr. for blæserkvintet.

Koncerten arrangeres af Furesø Musikforening, der selv står for billetsalget. Vi henviser derfor til Furesø Musikforenings egen hjemmeside for billetter samt spørgsmål eller yderligere information: www.furemus.dk