• Pris
    305 DKK
  • Sted
    Kulturhuset Galaksen
  • Kategori
    Comedy

Thomas Warberg

Pga de nuværende restriktioner kan showet med Thomas Warberg desværre ikke gennemføres den 16. april og udskydes derfor til den 16. oktober. Behold bare din billet, den gælder nemlig til den nye dato. Alle, med billet, bliver kontaktet på mail med information og mulighed for at få billetterne refunderet. Du skal blot give besked via linket i mailen senest den 20. februar. Bemærk, alle billetter refunderes samtidig, og hurtigst muligt efter den 20. februar.
Vi beklager de gener denne ændring medfører, og håber du vil møde os med forståelse. 

Thomas Warberg italesætter den omsiggribende selvretfærdighed i nyt stand-up show “Et storslået Menneske”

Thomas Warberg er fra 4. februar 2021 klar med sit nye One-man show “Et storslået Menneske”, der denne gang stiller skarpt på de mange subjektive versioner af virkeligheden som vi bliver konfronteret med i hverdagen. Vi lever i en tid hvor følelser og holdninger overtrumfer fakta, og det kan få verden til at se temmelig fiktiv ud. Foruroligende, men også hysterisk morsomt, i hvert fald når Thomas Warberg udleverer virkeligheden, som han oplever den. Og han har ret!

“I gamle dage satte man sig foran fjernsynet med popcorn, i dag sætter man sig klar ved sit tastatur”, som Thomas Warberg udtrykker det. “For alle har en holdning til alt og mener både at de har ret, og ret til at udbrede den. Men sandheden er, at når mange af os ikke ved præcis hvilken farve blå himlen har, burde vi måske være lidt mere tilbageholdende med at kommentere på alt”

Dette er omdrejningspunktet for det nye show, hvor Warberg med eksempler fra hverdagen italesætter den omsiggribende selvretfærdighed. Og som i hans tidligere shows, sker det naturligvis i et forrygende mix af skarpe oneliners og rablende sjove historier udsat for sønderjysk lune, tempo og eminent timing.

“Et storslået menneske” er Warbergs fjerde One-man show og følger i kølvandet på “Thomas Warberg Comedy Tour ’14” og “Thomas Warberg Comedy Tour ’16”, der begge blev plastret til med 5 stjernede anmeldelser, kun overgået af efterfølgeren “Perfektion, overskud, og andre lorteord”, som fik 6 stjerner af bl.a Jyllands-Posten sidste år.

COVID-19 tiltag
For at sikre trygge oplevelser indsætter billetsystemet automatisk en tom plads mellem dit selskab, og næste selskab, der køber billetter.
Desuden, bære alle medarbejdere værnemidler, alle gæster får sprittet hænder af ved ankomst, og der er ekstra rengøring under hele showet. Vi opfordrer desuden til, at du forudbestiller dine drikkevarer til afhentning inden showstart så du undgår køen og hjælper os til, at mindske kø og stimlen sammen.

Alle skal bære mundbind i Galaksen. Når du sidder ned i salen eller i cafeen, må du tage dit mundbind af.
Vi vil gerne minder alle gæster om, at holde god afstand, især ved ind- og udgang, overholde retningslinjerne for god håndhygiejne og, naturligvis, blive hjemme ved symptomer på sygdom.

Er du indehaver af ledsagerkort kan du bestille billet med ledsager ved henvendelse til Galaksen på info@galaksen.dk