ÅBNINGSTIDER i CAFÉ CASSIOPEIA
Café Cassiopeia er åben i forbindelse med alle events i Galaksen.

Cassiopeia har åben til alle arrangementer i Galaksen og kan levere forplejning til møder, konferencer og events i Galaksen.
For information om priser eller bestilling af forplejning send en mail på galaksen@furesoe.dk

MAD SOM TILKØB VED ARRANGEMENTER
Ved udvalgte arrangementer er det muligt at tilkøbe mad inden arrangementet, når du køber billetter – det kan være middag inden et arrangement, kaffe & kagebord eller tapas. Ved sådanne lejligheder er det ikke muligt at bestille a la carte – alle får serveret samme ret, som offentliggøres i forbindelse med det enkelte arrangement.
Indholdet på vores tapastallerken varierer efter årstiden og aktuelle varer, men som tilbehør vil du næsten altid få serveret æblekompot med timian og hvidvin, humus, kålsalat, græskarkerner og senneps-vinagrette.
Drikkevarer er ikke inkluderet.
Tapastallerken inkl. valgfri drikkevare udleveres i cafeen ved fremvisning af billet. Herefter finder i jer bare et sted at slå jer ned.
Vi vil gerne understrege, at Cassiopeia ikke er en restaurant. Her er ikke tjenere i hvide skjorter, som tager imod a la carte bestillinger. I stedet har vi højt humør, hygge og en afslappet, uformel atmosfære.