ÅBNINGSTIDER i CAFÉ CASSIOPEIA
Café Cassiopeia er åben i forbindelse med alle events i Galaksen.

CAFÉ CASSIOPEIA SØGER  KØKKENPERSONALE TIL FREELANCE ANSÆTTELSE
Vi søger freeelancepersonale til vores køkken og café. Ansættelsen er på freelancebasis og ikke med faste timer.
Køkkenpersonale skal have erfaring med arbejdet i et køkken og kunne hjælpe med tilberedning, servering og forefaldende køkkenarbejde i forbindelse med forplejning ved møder og konferencer samt når der er middagsgæster i Galaksens café.

 

Vil du høre mere om stillingerne så send os en ansøgning på info@galaksen.dk
Vi mangler dig faktisk lige nu og er, så tøv ikke med, at tage fat i os eller sende os din ansøgning. Vi ansætter hurtigst muligt.
Send os din ansøgning på info@galaksen.dk

Cassiopeia har åben til alle arrangementer i Galaksen og kan levere forplejning til møder, konferencer og events i Galaksen.
For information om priser eller bestilling af forplejning send en mail på info@galaksen.dk

MAD SOM TILKØB VED ARRANGEMENTER
Ved udvalgte arrangementer er det muligt at tilkøbe mad inden arrangementet, når du køber billetter – det kan være middag inden et arrangement, kaffe & kagebord eller tapas. Ved sådanne lejligheder er det ikke muligt at bestille a la carte – alle får serveret samme ret, som offentliggøres i forbindelse med det enkelte arrangement. Drikkevarer er ikke inkluderet.
Vi vil gerne understrege, at Cassiopeia ikke er en restaurant. Her er ikke tjenere i hvide skjorter, som tager imod a la carte bestillinger. I stedet har vi højt humør, hygge og en afslappet, uformel atmosfære.