ÅBNINGSTIDER i CAFÉ CASSIOPEIA
Café Cassiopeia er åben i forbindelse med alle events i Galaksen.

CAFÉ CASSIOPEIA SØGER FAGLÆRT KOK OG KØKKENPERSONALE TIL FREELANCE ANSÆTTELSE
Udover freeelancepersonale til vores køkken søger vi en kok, der kan træde til når vores daglige cafeansvarlige ikke kan være på jobbet.
Ansættelserne er på freelancebasis og ikke med faste timer. Køkkenpersonale skal have erfaring med arbejdet i et køkken og kunne hjælpe med tilberedning, servering og forefaldende køkkenarbejde i forbindelse med forplejning ved møder og konferencer samt når der er middagsgæster i Galaksens café.

Faglært kok
Vi vil gerne have en person med humor og højt humør, en, som gerne vil indgå i et team af freelancefolk, der bemander bar og café og, som har lyst til, at være med til at sikre alle gæster og publikummer en rigtig god oplevelse i galaksen. Opgaverne svinger mellem almindelig dagligt drift af café og køkken til at stå i spidsen for at sikre forplejning af kunstnere og gæster i huset og sørge for, at det bare svinger fra A til Z når vi har spisende publikummer forud for et show i Galaksen.

Kan du sætte flueben ved alle nedenstående punkter, så er du måske lige den person vi mangler!
Du er faglært kok eller lignende, gerne med flere års erfaring.
Du kan lave kaffe på espressomaskine.
Du taler og skriver dansk.
Du er ikke for fin til nogen opgaver i café og køkken – her tager vi fx selv opvasken til tider.
Du har kæmpe kærlighed til mad og mennesker.
Du er udadvendt, social, smilende og en teamplayer.
Du har en god portion humor.
Du kan håndtere den daglige drift af en café/køkken.
Du kan lave mad til op til 100 personer.

Vil du høre mere om stillingerne så send os en ansøgning på info@galaksen.dk
Vi mangler dig faktisk lige nu og er, så tøv ikke med, at tage fat i os eller sende os din ansøgning. Vi ansætter hurtigst muligt.
Send os din ansøgning på info@galaksen.dk

Cassiopeia har åben til alle arrangementer i Galaksen og kan levere forplejning til møder, konferencer og events i Galaksen.
For information om priser eller bestilling af forplejning send en mail på info@galaksen.dk

MAD SOM TILKØB VED ARRANGEMENTER
Ved udvalgte arrangementer er det muligt at tilkøbe mad inden arrangementet, når du køber billetter – det kan være middag inden et arrangement, kaffe & kagebord eller tapas. Ved sådanne lejligheder er det ikke muligt at bestille a la carte – alle får serveret samme ret, som offentliggøres i forbindelse med det enkelte arrangement. Drikkevarer er ikke inkluderet.
Vi vil gerne understrege, at Cassiopeia ikke er en restaurant. Her er ikke tjenere i hvide skjorter, som tager imod a la carte bestillinger. I stedet har vi højt humør, hygge og en afslappet, uformel atmosfære.