Galaksemandskabet består af en lille håndfuld medarbejdere i administrationen, en stor gruppe freelanceansatte og et hold super seje frivillige, Astronauter.
På billedet herover ser i en gruppe af Astronauterne, der netop har modtaget Furesø Kommunes Kulturpris 2022. Astronauterne er vores trofaste frivillige, der løfter en lang række opgaver i huset. De står bla. i døren og tjekker billetter når der er koncerter og teaterforestillinger, de bemander garderoben og de omdeler Galaksens magasiner i tusindvis. Vi plejer at sige “uden Astronauterne, ingen Galakse” for det er ganske enkelt sandheden.

Vores teknik håndteres af en håndfuld fast tilknyttede freelancere, der består af erfarne og dygtige lyd- og lys-teknikere. Café Cassiopeia bemandes af freelance cafepersonale.

På Galaksens kontor er vi kun ganske få medarbejdere med rigtig mange opgaver, der tit kræver, at vi er væk fra kontoret. Derfor har vi ikke nogen særlig åbningstid og opfordrer til, at du kontakter os på mail. Hvis du ikke ved hvem af os du skal have fat i så bare send os en mail på galaksen@furesoe.dk


MORTEN MATHIESEN
Kulturhusleder og kunstnerisk leder
Direkte tlf.: 7216 4137
Email: mor@furesoe.dk


ANN-SOFIE BJERREGAARD REUTER
SoMe, markedsføring, PR, events, webmaster
og Børneklubben Lille Bjørn                    

Direkte tlf.: 7216 4644
Email: asbh@furesoe.dk


CAMILLA KJELDS
Design og kommunikation
Email: galaksen@furesoe.dk


EROL BALKAN
Serviceleder
Direkte tlf.: 7216 5333
Email: erba@furesoe.dk


GESKE SVANEKIER PEDERSEN
Produktionsleder
Udlejning/booking, produktioner, events, økonomi

Direkte tlf.: 7216 4879
Email: gsv1@furesoe.dk