GALAKSEN og CORONAVIRUS / COVID-19

I Galaksen tager vi naturligvis både ansattes og gæsters sikkerhed og helbred meget alvorligt, og vi opfordrer alle til, at orientere sig via Udenrigsministeriets hjemmeside www.um.dk og Sundhedsstyrelsens anbefalinger på www.sst.dk
Det er tilladt, at afvikle kulturarrangementer med max 500 siddende publikummer. I Galaksen sørger vi for afstandspladser mellem alle selskaber og vi gennemfører vores events med et reduceret antal publikummer. vi opfordrer til, at drikkevarer bestilles som tilkøb forud for arrangementet, og at der bestilles til pausen. På den måde undgår vi kø.

Er du karantæneramt skal du blive hjemme og kan således ikke benytte din billet.
Vi kan desværre ikke refundere dine billetter men opfordrer til, at karantæneramte personer videresælger eller forærer billetter væk via email. Vi er naturligvis klar til at hjælpe hvis du får brug for det.
Du er velkommen til, at lave opslag på vores events her på facebook hvis du gerne vil afsætte dine købte billetter.
Vi anbefaler, at vores gæster overholder almindelige hygiejneregler, og holder god afstand til hinanden.

CAFÉ CASSIOPEIA SØGER MEDARBEJDERE OVER 18 ÅR
Café Cassiopeia søger medarbejdere over 18 år, der kan hjælpe med at bemande både café, bare og køkken. Der er tale om timebetalt arbejde med en række forskellige opgaver knyttet til cafeen.
Er du skarp i et køkken og kan du, efter vejledning anrette mad, klargøre fødevarer, servere og være med til, at få et køkken til at køre? Så mangler vi dig! Klik herunder og læs mere:
Køkkenet søger medarbejdere over 18 år

Har du helt styr på, hvordan en fadøl skal skænkes, er du hurtig og servicemindet og har du lyst til, at være en del af et team, der sikrer de gode oplevelser ved vores events? Så er det måske dig vi mangler! Læs mere herunder:
Cafeen søger medarbejdere over 18 år

GALAKSEN – NORDSJÆLLANDS SMUKKESTE KONCERTSAL
Galaksen er Furesø Kommunes store kulturhus til scenekunst – og meget mere!
Vi har to årlige sæsonmagasiner, der formidler vores mange arrangementer. Vi lægger vægt på, at tilbyde noget for alle. Vores sæsonprogram rummer alt fra teater, koncerter, smalle forestillinger og masser af børne- og familiearrangementer.
Galaksen råder vi over vores store, smukke koncertsal, med plads til op mod 800 publikummer. Vores lille sal, Orbit, kan rumme op til 200 gæster, og kan indrettes fleksibelt og benyttes til alt fra teater, koncerter og foredrag til mindre møder og konferencer.
I  Café Cassiopeia har vi vores lille scene, der fungerer fantastisk godt til alle intime arrangementer.

BØRNEKLUBBEN LILLE BJØRN
Vi har en kulturklub for børn, som du kan læse om ved at klikke HER
Det er gratis at melde sig ind i børneklubben og så så får hele familien adgang til billetter med rabat og nyhedsbreve om børnearrangementer i Galaksen.

MØDER OG KONFERENCER
Book Galaksens smukke lokaler til dit møde, konference eller event.
Kontakt Annette Bruhn-Andersen på aban@furesoe.dk for yderligere information om priser og betingelser.
Vi skræddersyr gerne et tilbud til lige netop dine behov.

CAFÉ CASSIOPEIA
Cassiopeia har åbent mandag-torsdag kl. 10-16. Fredag kl. 10-14. Lørdag byder Cassiopeia på Lørdagsbrunch fra kl. 9:00-14:00.
Cassiopeia har desuden åben til alle arrangementer i Galaksen og kan levere forplejning til møder, konferencer og events.
For information om priser eller bestilling af mad send en mail på info@galaksen.dk eller ring direkte til Cassiopeia på 7235 4727.

Galaksen er støttet af Statens Kunstfond.