Juleferielukket i Galaksen og Café Cassiopeia

Galaksens administration og Café Cassiopeia går på juleferie fredag den 20. december kl. 12:00. Vi er tilbage igen mandag den 6. januar.
Vi takker for et fantastisk år og vi glæder os til at dele endnu flere oplevelser med jer i 2020.
Galaksemandskabet ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.

 

GALAKSEN – NORDSJÆLLANDS SMUKKESTE KONCERTSAL
Galaksen er Furesø Kommunes store kulturhus til scenekunst – og meget mere!
Vi har to årlige sæsonmagasiner, der formidler vores mange arrangementer. Vi lægger vægt på, at tilbyde noget for alle. Vores sæsonprogram rummer alt fra teater, koncerter, smalle forestillinger og masser af
børne- og familiearrangementer.
I Galaksen råder vi over vores store, smukke koncertsal, med plads til op mod 800 publikummer. Vores lille sal, Orbit, kan rumme op til 200 gæster, og kan indrettes fleksibelt og benyttes til alt fra teater, koncerter og foredrag til mindre møder og konferencer.
I  Café Cassiopeia har vi vores lille scene, der fungerer fantastisk godt til alle intime arrangementer.

Børneklubben Lille Bjørn
Vi har en kulturklub for børn, som du kan læse om ved at klikke HER
Det er gratis at melde sig ind i børneklubben og så så får hele familien adgang til billetter med rabat og nyhedsbreve om børnearrangementer i Galaksen.

Møder og Konferencer
Book Galaksens smukke lokaler til dit møde, konference eller event.
Kontakt Annette Bruhn-Andersen på aban@furesoe.dk for yderligere information om priser og betingelser.
Vi skræddersyr gerne et tilbud til lige netop dine behov.

Café Cassiopeia
Bemærk: Cassiopeia er 20. december – 6. januar.
Cassiopeia har åbent mandag-torsdag kl. 10-16. Fredag kl. 10-14. Lørdag byder Cassiopeia på Lørdagsbrunch fra kl. 9:00-13:00. Køkkenet lukker kl. 12:00.
Cassiopeia har desuden åben til alle arrangementer i Galaksen og kan levere forplejning til møder, konferencer og events.
For information om priser eller bestilling af mad send en mail på info@galaksen.dk eller ring direkte til Cassiopeia på 7216 5655.

Ledige stillinger
Vil du lave mad i Galaksen?
I Galaksens café mangler vi en medarbejder, der kan lave mad til større selskaber. Det kan være til vores ugentlige Fællesspisning (ca. 60 kuverter), forplejning til konferencer og møder eller forplejning til kunstnere, der skal optræde i Galaksen.
Stillingen er timelønnet freelancearbejde og vi kan ikke garantere et fast antal timer – men vi kan give dig en skøn freelance arbejdsplads med højt til loftet, godt humør og spændende arbejdsopgaver. Er det noget for dig, så skriv til os på info@galaksen.dk

Galaksen søger freelancemedarbejdere til cafe og bar
Galaksens café mangler personale til at betjene cafe og bar i hverdage og ved vores koncerter og øvrige arrangementer. Har du lyst til at indgå i et dynamisk team af medarbejdere, der servicerer vores kunder i bar og café, så er det måske dig vi står og mangler?
Jobbet er timelønnet freelancearbejde i både hverdage, aftener og weekender. Vi forventer, at du arbejder selvstændigt, tager ansvar og har et stort servicegen. Hvis du er interesseret så send os en mail på info@galaksen.dk

Galaksen er støttet af Statens Kunstfond.