GREASE – ÅRETS UNGDOMSMUSICAL I FURESØ KOMMUNE
Vi skulle have markeret 2020 med vores 10 års jubilæumsforestilling – et brag af en forestilling med næsten 80 unge talenter på scenen.
Forestillingen skulle have spillet i april 2020 men pga COVID-19 måtte den udskydes, i første omgang til oktober 2020 men pga COVID-19 spiller vi først i april 2020. Dine billetter fra april 2020 gælder fortsat til april 2021.
V
i blæser taget af Galaksen med Grease – The Musical. Glæd jer for det bliver den vildeste og fedeste oplevelse!
Se herunder hvilken dag dine billetter nu gælder til:
Premieren søndag den 12. april kl. 16:00 blev rykket til søndag den 18. oktober kl. 16:00 og udskydes nu til søndag den 4. april 2021 kl. 16:00
Billetter til tirsdag den 14. april kl. 19:00 blev rykket til tirsdag den 20. oktober kl. 19:00 og udskydes nu til tirsdag den 6. april 2021 kl. 19:00
Billetter til onsdag den 15. april kl. 19:00 blev rykket til onsdag den 21. oktober kl. 19:00 og udskyde nu til onsdag den 7. april kl. 19:00
Billetter til torsdag den 16. april kl. 19:00 blev rykket til torsdag den 22. oktober kl. 19:00 og udskydes nu til torsdag den 8. april kl. 19:00
Billetter til fredag den 17. april kl. 19:00 blev rykket til fredag den 23. oktober kl. 19:00 og udskydes nu til fredag den 9. april kl. 19:00
Billetter til lørdag den 18. april kl. 14:00 blev rykket til lørdag den 24. oktober kl. 14:00 og udskydes nu til lørdag den 10. april kl. 14:00.
Ekstraforestillingen til lørdag den 24. oktober kl. 18:30 rykkes til lørdag den 10. april kl. 18:30.
Har du brug for, at få dine billetter refunderet skal du bare sende dit ordrenummer til Billettens servicecenter på 
service@billetten.dk senest den 1. oktober 2020. Spørgsmål kan sendes til info@galaksen.dkVi glæder os til at se jer.

HVORNÅR ER DER TRÆFFETID I GALAKSENS ADMINISTRATION?
På Galaksens kontor er vi kun ganske få medarbejdere med rigtig mange opgaver, der tit kræver, at vi er væk fra kontoret. Derfor har vi ikke nogen særlig åbningstid.
Du er altid velkommen til at komme forbi, men vi kan ikke garantere, at vi er til at træffe. Men internettet er aldrig lukket, og derfor opfordrer vi altid til, at billetter købes via Galaksens hjemmeside ligesom vi opfordrer jer til at aftale møder med os, så I ikke går forgæves.
Vi kan træffes på tlf. 7235 4720 eller via info@galaksen.dk 

HVILKE BETALINGSMIDLER KAN JEG BENYTTE I GALAKSEN?
Vi modtager følgende betalingsmidler:
  • Kontant
  • Dankort
  • MobilePay 304345


KAN JEG AFLEVERE MIT OVERTØJ I EN GARDEROBE?
Ja, for det er nemlig ikke tilladt at medbringe overtøj i Galaksens koncertsal. Der er derfor en bemandet garderobe, som er inkluderet i din billetpris.

ER DER TELESLYNGE I GALAKSEN?
Ja, i den store sal. Vær opmærksom på at teleslyngen fungerer bedst ved siddepladser på gulvet foran scenen. For gæster, der er afhængige af teleslyngen, anbefales det derfor at købe siddepladser på gulvet fremfor på tribunen eller balkonen. Har du behov for at benytte Galaksens teleslynge, henvender du dig blot til personalet, når du ankommer til Galaksen inden et arrangement.

KAN MINE BILLETTER REFUNDERES?
Galaksen refunderer ikke købte billetter. Bemærk dog, at der er særlige regler for arrangementer, der aflyses eller rykkes.
Billetter, der sælges via Billetten A/S eller anden billetudbyder kan blive pålagt et gebyr fra billetudbyderen. Dette vil fremgå når du køber dine billetter.

HVOR KØBER JEG BILLETTER TIL GALAKSEN?
Billetter til Galaksens arrangementer sælges primært hos Billetten A/S. Det er også muligt at købe billet i indgangen inden et arrangement, såfremt det ikke er udsolgt. Det fremgår både af Galaksens program og kalenderen her på siden, hvor billetter kan købes. Nedenfor kan du læse om de forhold, der gør sig gældende de enkelte salgssteder.

Hvis din henvendelse drejer sig om køb af billetter og gavekort, kan du kontakte vores servicecenter hos Billetten:
Telefon: (+45) 70 20 20 96. Hverdage fra 09.00 – 16.00.
Email: service@billetten.dk 

HVAD KOSTER MIN BILLET, HVIS JEG FØRST KØBER DEN I INDGANGEN INDEN ET ARRANGEMENT?
Køber du din billet i forsalg, sparer du kr. 25,-. Derfor er billetprisen i forsalg altid kr. 25,- lavere end billetprisen i entreen inden et arrangement. Når vores publikum køber billetter i forsalg, er det nemlig med til at sikre de bedst mulige forhold ved et arrangement, eksempelvis et passende antal stole og borde samt nok personale til at betjene alle Galaksens gæster. Derfor honorerer vi kunder, der køber billet i forsalg, med en billigere billetpris.

KAN JEG KØBE BILLETTER TIL BØRN?
Børn til og med 14 år kan købe børnebilletter. Børn under 2 år kommer gratis med i Galaksen.

HVORDAN FOREGÅR EN BØRNEKONCERT I GALAKSEN?
Når I kommer til Galaksen, står vores søde, frivillige garderobepersonale klar til at tage imod jeres overtøj. Kom gerne i god tid, så I kan nå at komme ud af overtøjet og ind i salen. Der er ingen stole i salen. Det er nemlig meningen, at man står/danser eller sætter sig på gulvet. I må gerne selv medbringe puder til at sidde på, og vi har samtidig også en del børnesæder – sådan nogle man også bruger i biografen. Alternativt er det ofte muligt at sætte sig på vores balkon. Der er masser af stole.
For nogen virker det måske lidt tosset, at vi ikke har stole fremme i salen, men det er faktisk på den måde, børnene får den bedste oplevelse, for det giver dem frihed til at bevæge sig. Så der er plads til, at de kan danse med, hoppe af begejstring, sætte sig på skødet af en voksen eller løbe lidt frem til scenen og lidt tilbage igen.

GAVEKORT TIL GALAKSEN
Køb et gavekort til Galaksen og lad modtageren vælge mellem en bred vifte af oplevelser! Et gavekort til Galaksen gælder til Galaksens egne arrangementer (dvs ikke til events, der arrangeres af fx Furesø Teater, Furesø Musikforening eller Egnsteatret Undergrunden. Du kan se ved alle events i Galaksen, hvem der er arrangør.

Et gavekort virker som betaling både online på www.galaksen.dk eller ved betaling i Galaksens administration. Gavekort kan ikke indløses til kontanter og kan ikke bruges i Café Cassiopeia.
Klik her og køb gavekort til Galaksen 

HVOR KØBER JEG BILLETTER TIL FURESØ TEATERS FORESTILLINGER?
Furesø Teater sælger billetter til deres forestillinger via tlf. 2627 4488. Du kan læse mere på Furesø Teaters hjemmeside.

HVOR KØBER JEG BILLETTER TIL EGNSTEATRET UNDERGRUNDENS FORESTILLINGER?
Undergrunden sælger billetter til deres forestillinger via www.undergrunden.com 

INFO OM SÆRLIGE BILLETTER
Kørestolsbilletter
Galaksen reserverer ved hvert arrangement et givent antal billetter til kørestolsbrugere. Disse kan købes via Galaksen på info@galaksen.dk. Galaksen understreger, at disse pladser er forbeholdt kørestolsbrugere og derfor udelukkende omfatter en tom plads på gulvet og altså ikke en stol. Det er ikke tilladt at medbringe egen stol. Galaksen ombytter eller refunderer ikke kørestolsbilletter, der er købt ved en fejl. Med andre ord: er du ikke kørestolsbruger så undlad venligst at køb en kørestolsplads.

Ledsagerbilletter
Galaksen giver indehavere af Ledsagerkort mulighed for gratis at medtage en ledsager til alle kulturelle arrangementer. Ledsagerbilletter skal altid forudbestilles ved henvendelse til Galaksen på tlf. 7235 4720 eller på info@galaksen.dk. Ansøgningsskema til Ledsagerkort rekvireres hos Invalideorganisationernes Brugerservice af den handicappede mod betaling af et gebyr på kr. 100,-.
Du kan læse mere om Ledsagerkort på De Samvirkende Invalideorganisationers hjemmeside.