BEMÆRK: Galaksen er en kommunal kulturinstitution, og pga corona-virus er huset lukket ned og alle medarbejdere er væk fra kontoret. Du kan i denne periode kontakte os via mail til info@galaksen.dk

 

HVORNÅR ER DER TRÆFFETID I GALAKSENS ADMINISTRATION?

På Galaksens kontor er vi kun ganske få medarbejdere med rigtig mange opgaver, der tit kræver, at vi er væk fra kontoret. Derfor har vi ikke nogen særlig åbningstid.
Du er altid velkommen til at komme forbi, men vi kan ikke garantere, at vi er til at træffe. Men internettet er aldrig lukket, og derfor opfordrer vi altid til, at billetter købes via Galaksens hjemmeside ligesom vi opfordrer jer til at aftale møder med os, så I ikke går forgæves.
Vi kan træffes på tlf. 7235 4720 eller via info@galaksen.dk

HVILKE BETALINGSMIDLER KAN JEG BENYTTE I GALAKSEN?
Vi modtager følgende betalingsmidler:

  • Kontant
  • Dankort
  • MobilePay 304345

KAN JEG AFLEVERE MIT OVERTØJ I EN GARDEROBE?
Ja, for det er nemlig ikke tilladt at medbringe overtøj i Galaksens koncertsal. Der er derfor en bemandet garderobe, som er inkluderet i din billetpris.

ER DER TELESLYNGE I GALAKSEN?
Ja, i den store sal. Vær opmærksom på at teleslyngen fungerer bedst ved siddepladser på gulvet foran scenen. For gæster, der er afhængige af teleslyngen, anbefales det derfor at købe siddepladser på gulvet fremfor på tribunen eller balkonen. Har du behov for at benytte Galaksens teleslynge, henvender du dig blot til personalet, når du ankommer til Galaksen inden et arrangement.

KAN JEG SPISE I FORBINDELSE MED EN KONCERT ELLER FORESTILLING I GALAKSEN?
Galaksens Café Cassiopeia tilbyder spisning som tilkøb til udvalgte arrangementer. Cassiopeia kan maks have 60 spisende gæster og menuen er ikke a la carte. Alle spiser samme hovedret, som typisk er vores specialitet, coq au vin. Til vegetarerne har vi chili sin carne.
Det er super hyggeligt og uformelt. Vil du gerne på restaurant eller spisested med a la carte menuer henviser vi til de nærliggende spisesteder og restauranter på Værløse Bymidte. Klik her og se oversigten over tilbuddene i Værløse Bymidte.

KAN MINE BILLETTER REFUNDERES?
Galaksen refunderer ikke købte billetter. Bemærk dog, at der er særlige regler for arrangementer, der aflyses eller rykkes.
Billetter, der sælges via Billetten A/S eller anden billetudbyder kan blive pålagt et gebyr fra billetudbyderen. Dette vil fremgå når du køber dine billetter.

HVOR KØBER JEG BILLETTER TIL GALAKSEN?
Billetter til Galaksens arrangementer sælges primært hos Billetten A/S. Det er også muligt at købe billet i indgangen inden et arrangement, såfremt det ikke er udsolgt. Det fremgår både af Galaksens program og kalenderen her på siden, hvor billetter kan købes. Nedenfor kan du læse om de forhold, der gør sig gældende de enkelte salgssteder.

Hvis din henvendelse drejer sig om køb af billetter og gavekort, kan du kontakte vores servicecenter hos Billetten:
Telefon: (+45) 70 20 20 96. Hverdage fra 09.00 – 16.00.
Email: service@billetten.dk

HVAD KOSTER MIN BILLET, HVIS JEG FØRST KØBER DEN I INDGANGEN INDEN ET ARRANGEMENT?
Køber du din billet i forsalg, sparer du kr. 25,-. Derfor er billetprisen i forsalg altid kr. 25,- lavere end billetprisen i entreen inden et arrangement. Når vores publikum køber billetter i forsalg, er det nemlig med til at sikre de bedst mulige forhold ved et arrangement, eksempelvis et passende antal stole og borde samt nok personale til at betjene alle Galaksens gæster. Derfor honorerer vi kunder, der køber billet i forsalg, med en billigere billetpris.

KAN JEG KØBE BILLETTER TIL BØRN?
Børn til og med 14 år kan købe børnebilletter. Børn under 2 år kommer gratis med i Galaksen.

HVORDAN FOREGÅR EN BØRNEKONCERT I GALAKSEN?
Når I kommer til Galaksen, står vores søde, frivillige garderobepersonale klar til at tage imod jeres overtøj. Kom gerne i god tid, så I kan nå at komme ud af overtøjet og ind i salen. Der er ingen stole i salen. Det er nemlig meningen, at man står/danser eller sætter sig på gulvet. I må gerne selv medbringe puder til at sidde på, og vi har samtidig også en del børnesæder – sådan nogle man også bruger i biografen. Alternativt er det ofte muligt at sætte sig på vores balkon. Der er masser af stole.
For nogen virker det måske lidt tosset, at vi ikke har stole fremme i salen, men det er faktisk på den måde, børnene får den bedste oplevelse, for det giver dem frihed til at bevæge sig. Så der er plads til, at de kan danse med, hoppe af begejstring, sætte sig på skødet af en voksen eller løbe lidt frem til scenen og lidt tilbage igen.

HVOR KØBER JEG BILLETTER TIL FURESØ TEATERS FORESTILLINGER?
Furesø Teater sælger billetter til deres forestillinger via tlf. 2627 4488. Du kan læse mere på Furesø Teaters hjemmeside.

HVOR KØBER JEG BILLETTER TIL EGNSTEATRET UNDERGRUNDENS FORESTILLINGER?
Undergrunden sælger billetter til deres forestillinger via www.undergrunden.com

INFO OM SÆRLIGE BILLETTER
Kørestolsbilletter
Galaksen reserverer ved hvert arrangement et givent antal billetter til kørestolsbrugere. Disse kan købes via Galaksen på info@galaksen.dk. Galaksen understreger, at disse pladser er forbeholdt kørestolsbrugere og derfor udelukkende omfatter en tom plads på gulvet og altså ikke en stol. Det er ikke tilladt at medbringe egen stol. Galaksen ombytter eller refunderer ikke kørestolsbilletter, der er købt ved en fejl. Med andre ord: er du ikke kørestolsbruger så undlad venligst at køb en kørestolsplads.

Ledsagerbilletter
Galaksen giver indehavere af Ledsagerkort mulighed for gratis at medtage en ledsager til alle kulturelle arrangementer. Ledsagerbilletter skal altid forudbestilles ved henvendelse til Galaksen på tlf. 7235 4720 eller på info@galaksen.dk. Ansøgningsskema til Ledsagerkort rekvireres hos Invalideorganisationernes Brugerservice af den handicappede mod betaling af et gebyr på kr. 100,-.
Du kan læse mere om Ledsagerkort på De Samvirkende Invalideorganisationers hjemmeside.