HUSK CORONAPAS
regeringen har genindført coronapas for events med mere end 200 deltagere og i cafeer. Du skal derfor medbringe dit coronapas i Galaksen.

GALAKSENS KULTURMAGASIN
Klik her og læs Galaksens kulturmagasin for efteråret 2021
Klik her og læs Galaksens kulturmagasin for foråret 2022

GAVEKORT
Klik her og køb gavekort til Galaksen

OM BILLETKØB

HVOR KØBER JEG BILLETTER TIL GALAKSEN?
Billetter sælges via Galaksens.dk og Billetten A/S håndterer billetsalget. Det betyder, at alt salg går via Billetten.dk, der også håndterer billetter, der skal refunderes.
Billettens hjemmeside kan du læse om Billettens vilkår.

Derfor skal du oplyse kontaktinformation ved billetkøb
Ved aflysninger, udsættelser eller ændringer har vi behov for, at kunen komme i kontakt med dig, derfor bliver du bedt om, at oplyse kontaktinformation i forbindelse med billetkøb.
Dine kontaktinformationer bliver ikke gemt til markedsføringsmateriale el.lign. henvendelser.

Fortrydelsesret
Billetter refunderes ikke ved fortrydelse, sygdom eller lign.
I HENHOLD TIL LOV OM VISSE FORBRUGERAFTALER § 18 STK. 2 NR. 13, ER KØB AF BILLETTER IKKE OMFATTET AF FORTRYDELSESRETTEN.

Aflysninger
Aflysning dækker kun over, at eventet slet ikke gennemføres. Ændring af dato, delvis gennemførelse eller ændring i repertoiret er ikke at betragte som en aflysning.
Ved aflysning vil alle kunder blive kontaktet ifm. at billetter  refunderes. Forsendelses-, betalingskort-, ordre- og billetgebyr refunderes ikke.

HVILKE BETALINGSMIDLER KAN JEG BENYTTE I GALAKSEN?
Vi modtager følgende betalingsmidler:
Kontant, dankort og MobilePay

KAN JEG AFLEVERE MIT OVERTØJ I EN GARDEROBE?
Ja, for det er nemlig ikke tilladt at medbringe overtøj i Galaksens koncertsal. Der er derfor en bemandet garderobe, som er inkluderet i din billetpris.

ER DER TELESLYNGE I GALAKSEN?
Ja, i den store sal. Vær opmærksom på at teleslyngen fungerer bedst ved siddepladser på gulvet foran scenen. For gæster, der er afhængige af teleslyngen, anbefales det derfor at købe siddepladser på gulvet fremfor på tribunen eller balkonen. Har du behov for at benytte Galaksens teleslynge, henvender du dig blot til personalet, når du ankommer til Galaksen inden et arrangement.

HVORDAN FOREGÅR EN BØRNEKONCERT I GALAKSEN?
Når I kommer til Galaksen, står vores søde, frivillige garderobepersonale klar til at tage imod jeres overtøj. Kom gerne i god tid, så I kan nå at komme ud af overtøjet og ind i salen.
Ved børnekoncerter holder vi oftest gulvet foran scenen frit for stole. Det er nemlig erfaringen med børneshows, at rigtig mange børn har det lidt svært med at sidde stille i op til en time, og faktisk vil langt de fleste kunstnere gerne have børnene op at stå og danse, hoppe, synge og, hvis de tør, komme helt frem til scenen. Så her hos os i Galaksen tillader vi alle, at sidde på gulvet foran scenen med snacks og drikkevarer så børnene har friheden til, at bevæge sig lige som det passer dem. Det kan selvfølgelig godt give lidt brok i hofter og knæ for de voksne, der sidder med på gulvet, men det håber vi, at alle tager med et smil for børnenes skyld.
Og er det helt umuligt er der et begrænset antal pladser bagerst i salen.

GAVEKORT TIL GALAKSEN
Køb et gavekort til Galaksen og lad modtageren vælge mellem en bred vifte af oplevelser! Et gavekort til Galaksen gælder til Galaksens egne arrangementer (dvs ikke til events, der arrangeres af fx Furesø Teater, Furesø Musikforening eller Egnsteatret Undergrunden. Du kan se ved alle events i Galaksen, hvem der er arrangør.
Et gavekort virker som betaling både online på www.galaksen.dk eller ved betaling i Galaksens administration. Gavekort kan ikke indløses til kontanter og kan ikke bruges i Café Cassiopeia.
Klik her og køb gavekort til Galaksen 

HVOR KØBER JEG BILLETTER TIL FURESØ TEATERS FORESTILLINGER?
Furesø Teater sælger billetter til deres forestillinger via tlf. 2627 4488. Du kan læse mere på Furesø Teaters hjemmeside

HVOR KØBER JEG BILLETTER TIL FURESØ MUSIKFORENINGS KONCERTER?
Furesø Musikforening sælger billetter i løssalg til deres koncerter via Galaksens hjemmeside. Medlemskab af foreningen bestilles via foreningen. Du kan læse mere på Furesø Musikforenings hjemmeside

HVOR KØBER JEG BILLETTER TIL EGNSTEATRET UNDERGRUNDENS FORESTILLINGER?
Undergrunden sælger billetter til deres forestillinger via www.undergrunden.com 

INFO OM SÆRLIGE BILLETTER
Kørestolsbilletter
Galaksen reserverer ved hvert arrangement et givent antal billetter til kørestolsbrugere. Disse kan bestilles via Galaksen på info@galaksen.dk
Galaksen understreger, at disse pladser er forbeholdt kørestolsbrugere og derfor udelukkende omfatter en tom plads på gulvet og altså ikke en stol. Det er ikke tilladt at medbringe egen stol. Galaksen ombytter eller refunderer ikke kørestolsbilletter, der er købt ved en fejl. Med andre ord: er du ikke kørestolsbruger så undlad venligst at køb en kørestolsplads.

Ledsagerbilletter
Galaksen giver indehavere af Ledsagerkort mulighed for gratis at medtage en ledsager til alle kulturelle arrangementer. Ledsagerbilletter skal altid forudbestilles ved henvendelse til Galaksen påinfo@galaksen.dk. Ansøgningsskema til Ledsagerkort rekvireres hos Invalideorganisationernes Brugerservice af den handicappede mod betaling af et gebyr på kr. 100,-.
Du kan læse mere om Ledsagerkort på De Samvirkende Invalideorganisationers hjemmeside.