GAVEKORT
Klik her og køb gavekort til Galaksen

GALAKSENS KULTURMAGASIN
Magasinet udgives i samarbejde med Farum Kulturhus, og omdeles i Furesø og omegn. Magasinet kan afhentes i Farum Kulturhus og Galaksen så længe lager haves.
Klik her og læs om de kommende events her i Galaksen Galaksens kulturmagasin

OM BILLETKØB
HVOR KØBER JEG BILLETTER?
Det gør du via programmet her på hjemmesiden. Billetter sælges via Galaksens.dk og Billetten A/S håndterer billetsalget. Det betyder, at alt salg går via Billetten.dk, der også håndterer billetter, der skal refunderes.
Billettens hjemmeside kan du læse om Billettens vilkår. Ved en række arrangementer er det ikke Galaksen selv, der er arrangør, og i de tilfælde er billetsalget ikke altid via Galaksen. Det vil fremgå af de pågældende arrangementer.

DERFOR SKAL DU OPLYSE KONTAKTINFORMATION VED BILLETKØB
Ved aflysninger, udsættelser eller ændringer har vi behov for, at kunne komme i kontakt med dig, derfor bliver du bedt om, at oplyse kontaktinformation i forbindelse med billetkøb.
Dine kontaktinformationer bliver ikke gemt til markedsføringsmateriale el.lign. henvendelser.

FORTRYDELSESRET
Billetter refunderes ikke ved fortrydelse, sygdom eller lign.
I HENHOLD TIL LOV OM VISSE FORBRUGERAFTALER § 18 STK. 2 NR. 13, ER KØB AF BILLETTER IKKE OMFATTET AF FORTRYDELSESRETTEN.

AFLYSNINGER
Aflysning dækker kun over, at eventet slet ikke gennemføres. Ændring af dato, delvis gennemførelse eller ændring i repertoiret er ikke at betragte som en aflysning.
Ved aflysning vil alle kunder blive kontaktet ifm. at billetter  refunderes. Forsendelses-, betalingskort-, ordre- og billetgebyr refunderes ikke.

HVILKE BETALINGSMIDLER KAN JEG BENYTTE I GALAKSEN?
Vi modtager følgende betalingsmidler: Dankort, MobilePay og kontant

KAN JEG AFLEVERE MIT OVERTØJ I EN GARDEROBE?
Ja, for det er nemlig ikke tilladt at medbringe overtøj i Galaksens koncertsal. Der er derfor en bemandet garderobe, som er inkluderet i din billetpris.

ER DER TELESLYNGE I GALAKSEN?
Ja, i den store sal. Vær opmærksom på at teleslyngen fungerer bedst ved siddepladser på gulvet foran scenen. For gæster, der er afhængige af teleslyngen, anbefales det derfor at købe siddepladser på gulvet fremfor på tribunen eller balkonen. Har du behov for at benytte Galaksens teleslynge, henvender du dig blot til personalet, når du ankommer til Galaksen inden et arrangement.

HVORDAN FOREGÅR EN BØRNEKONCERT I GALAKSEN?
Når I kommer til Galaksen, står vores søde, frivillige garderobepersonale klar til at tage imod jeres overtøj. Kom gerne i god tid, så I kan nå at komme ud af overtøjet og ind i salen.
Ved børnekoncerter holder vi oftest gulvet foran scenen frit for stole. Det er nemlig erfaringen med børneshows, at rigtig mange børn har det lidt svært med at sidde stille i op til en time, og faktisk vil langt de fleste kunstnere gerne have børnene op at stå og danse, hoppe, synge og, hvis de tør, komme helt frem til scenen. Så her hos os i Galaksen tillader vi alle, at sidde på gulvet foran scenen med snacks og drikkevarer så børnene har friheden til, at bevæge sig lige som det passer dem. Det kan selvfølgelig godt give lidt brok i hofter og knæ for de voksne, der sidder med på gulvet, men det håber vi, at alle tager med et smil for børnenes skyld.
Og er det helt umuligt er der et begrænset antal pladser bagerst i salen.

GAVEKORT TIL GALAKSEN
Køb et gavekort til Galaksen og lad modtageren vælge mellem en bred vifte af oplevelser! Et gavekort til Galaksen gælder til Galaksens egne arrangementer (dvs ikke til events, der arrangeres af fx Furesø Teater, Furesø Musikforening eller Egnsteatret Undergrunden. Du kan se ved alle events i Galaksen, hvem der er arrangør.
Et gavekort virker som betaling både online på www.galaksen.dk eller ved betaling i Galaksens administration. Gavekort kan ikke indløses til kontanter og kan ikke bruges i Café Cassiopeia.
Klik her og køb gavekort til Galaksen 

HVOR KØBER JEG BILLETTER TIL FURESØ TEATERS FORESTILLINGER?
Furesø Teater sælger billetter til deres forestillinger via tlf. 2627 4488. Du kan læse mere på Furesø Teaters hjemmeside

HVOR KØBER JEG BILLETTER TIL FURESØ MUSIKFORENINGS KONCERTER?
Furesø Musikforening sælger billetter i løssalg til deres koncerter via Galaksens hjemmeside. Medlemskab af foreningen bestilles via foreningen. Du kan læse mere på Furesø Musikforenings hjemmeside

INFO OM SÆRLIGE BILLETTER
Kørestolsbilletter
Galaksen reserverer ved hvert arrangement et givent antal billetter til kørestolsbrugere. Disse kan bestilles via Galaksen på galaksen@furesoe.dk
Galaksen understreger, at disse pladser er forbeholdt kørestolsbrugere og derfor udelukkende omfatter en tom plads på gulvet og altså ikke en stol. Det er ikke tilladt at medbringe egen stol. Galaksen ombytter eller refunderer ikke kørestolsbilletter, der er købt ved en fejl. Med andre ord: er du ikke kørestolsbruger så undlad venligst at køb en kørestolsplads.
Bemærk: Ved et event hvor billetterne ikke sælges via Galaksen men en anden udbyder, fx TIKKO eller Ticketmaster, er det den respektive billetudbyder du skal kontakte.

Ledsagerbilletter
Galaksen giver indehavere af Ledsagerkort mulighed for gratis at medtage en ledsager til alle kulturelle arrangementer. Ledsagerbilletter skal altid forudbestilles ved henvendelse til Galaksen på galaksen@furesoe.dk

Bemærk: Galaksen refunderer billetter der er købt ved en fejl, så hvis du er i tvivl om særlige billetter, så kontakt os altid inden du gennemfører en bestilling.

Ansøgningsskema til Ledsagerkort rekvireres hos Invalideorganisationernes Brugerservice af den handicappede mod betaling af et gebyr på kr. 100,-.
Du kan læse mere om Ledsagerkort på De Samvirkende Invalideorganisationers hjemmeside.

SPISNING INDEN SHOW
Ved udvalgte arrangementer kan du tilkøbe tapas i vores café. Tapas købes i forsalg sammen med dine billetter. Er der ikke spisning kan du finde flere spisesteder i gåafstand fra Galaksen:
Restaurant Mediterraneo, 5 minutters gang fra Galaksen: https://www.mediterraneo.dk/
Værløse Bymidte har en oversigt over spisesteder, der alle er i gåafstand fra Galaksen: https://www.vaerloesebymidte.dk/butikker/spisesteder