Galaksen søger Astronauter til frivilligteamet

Som frivillig Astronaut i Galaksen får man mulighed for, at være med til at afvikle en lang række forskellige events – det kan være alt fra møder og store konferencer til teaterforestillinger, koncerter og børnerytmik. De frivillige er en helt essentiel og uundværlig del af Galaksemandskabet, og går til hånde med en lang række praktiske opgaver. Det er de frivillige Astronauter, der bemander garderobe, billetsalg og billettjek. De hjælper med, at sikre et flot og præsentabelt hus. Der er Astronauter, der hjælper med, at vande blomster, klippe avisomtaler ud og omdeler Galaksens magasiner til adresser i hele Furesø. Og vi har altid plads til flere Astronauter på holdet!

At være frivillig i et kulturhus er en dejlig oplevelse. Vigtigheden af, at det er noget man gør for sig selv er stor, at det så giver huset en masse, er sidegevinsten 
Kan man lide at møde andre mennesker, som højst sandsynlig kommer fra et andet miljø end en selv, er man god til at grine og snakke, synes man det er sjovt/rart at yde lidt service og risikere at få nogle venner for livet, er Galaksen et godt sted. Vil man opleve noget kulturelt, som man ellers ikke ville købe billet til, servicere kunstnerne…. så er galaksen faktisk også stedet. For sådan er det at være frivillig på Galaksen
– Lykke Strøm, Astronaut

Lige nu mangler vi Astronauter, der vil hjælpe til med at afvikle alle de mange kommende events vi har på programmet. Måske er det noget for dig? Du skal være over 18 år, være frisk på, at være en del af et team, der løfter en bred vifte af opgaver uden at få løn, men til gengæld kan være med til, at påvirke dit lokale spillested og være en del af et helt særligt fællesskab.
Send os en mail på galaksen@furesoe.dk og fortæl os lidt om dig selv, så kan det være det er dig, der bliver Galaksens næste Astronaut.

Vi ses i Galaksen